Onnistu arkijohtamisen avulla!

Webinaarissa tutustutaan Arkijohtamisen malliin sekä sen yhdeksään työkaluun. Arkijohtamisen malli auttaa sinua luomaan luotettavaa ja ennakoitavaa johtamista, joka on edellytys henkilöstön sitoutumiseen ja motivoitumiseen. Arkijohtamisen malli tarjoaa esihenkilölle päivittäiset välineet hyvään johtamiseen. Osa-alueiden pohdinta auttaa esihenkilöä voimaan hyvin ja jaksamaan haastavassa työssään.

Malli tarjoaa tukea päivittäiseen johtamiseen erittelemällä osa-alueet, joihin tulisi päivittäin kiinnittää huomiota (yksilö, ryhmä, toiminnot ja osaaminen). Malli tarjoaa tukea myös vuorovaikutuksen rakentamiseen tunneälyn ja tilannetajun kautta.

Esihenkilön työn, johtamisen ja arkijohtamisen mallin ydin on esihenkilön itsetuntemus. Webinaarissa esitellään myös yhdeksän työkalua, joiden avulla motivoit, johdat ja innostat työntekijöitä. Esihenkilönä päivittäisessä työssä on monta osaa ja työkalua, joita tulee käyttää.

Webinaari sisältää paljon esimerkkejä ja käytännön vinkkejä, joista voit valita itsellesi sopivimmat ideat testiin ja käyttöön.

Tule kuulemaan vinkit, kuinka sinäkin voit hyödyntää arkijohtamista!


Kenelle

 • Esihenkiöille jotka johtavat suorittavan työn ohella kuten myymäläpäälliköt, vuoropäälliköt, yrittäjät, ryhmänvetäjät jne.
 • Henkilölle, joka haluaa kehittää johtamistaan ja ajatteluaan oman toiminnan sekä vuorovaikutuksen tarkastelun kautta

Hyödyt

Tämän webinaarin avulla tutustut arkijohtamisen malliin, joka auttaa sinua päivittäisessä työssäsi. Arkijohtamisen mallin hyötyjä ovat esimeriksi:

 • Voit itse paremmin, kun sinulla on selkeä malli, jonka mukaan toimit
 • Työntekijäsi voivat luottaa sinuun, jolloin he motivoituvat ja tekevät työtään tehokkaammin
 • Rakennat viihtyisän työympäristön itsellesi ja muille
 • Liiketoiminnan tehokkuus paranee

Ohjelma

 • Hyvä johtaminen nykyajassa ja arkijohtaminen
 • Arkijohtamisen mallin seitsemän eri osa-aluetta
 • Selkeät vinkit ja esimerkit, kuinka ottaa arjessa haltuun yksilö, ryhmä, toiminnot, osaaminen, itsetuntemus, tunneäly ja tilannetaju.
 • Arkijohtamisen mallin yhdeksän eri työkalua
 • Kuinka työkalut tulee arjessa huomioida sekä miksi.
 • Aikaa kysymyksille.

Ajankohta: 16.12.2021 klo 10:00 – 11:30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa

Tea Klinga

Tea Klinga on tunneälykkään arkijohtamisen ja työyhteisön toiminnan valmentaja Johtakee Oy:sta. Toiminnan tavoitteena on parantaa suomalaista työelämää tunneälyn, ilon, jaksamisen, vahvuuksien ja onnistumisten huomioinnin sekä elinikäisen oppimisen kautta.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

”Nostaa esille asioita, jotka jäävät liian helposti huomaamatta vaikka niihin tulisi panostaa.”

” Hyviä työkaluja ja ajatuksia kehittää omaa tekemistä.”

”Persoonallinen, innostava, posetiivinen, kannustava, selkeä.”

”Tietää mistä puhuu.”

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.