Myyntityö on siirtynyt entistä enemmän etämyyntiin puhelimeen ja verkkoneuvotteluihin tämän koronakevään aikana. On todennäköistä, että etämyynti jää yleiseksi myyntikanavaksi myös koronan jälkeiseen aikaan.

Askel askeleelta kohti kauppaa etämyynnissä -webinaarin aikana osallistuja saa konkreettisia neuvoja, kuinka hänen seuraava etämyyntinsä sujuu aiempaa paremmin.

Miksi viimeistään nyt jokaisen myyjän ja asiantuntijan kannattaa ottaa etämyynti käyttöön ja kohentaa etämyyntitaitojaan?
1. Säästää asiakkaan aikaa
2. Ei sido paikkaan
3. Kiiretilanteessa nopea järjestää
4. Yksi kontaktipiste lisää
5. ”Olen parhaimmillani lähitapaamisessa” -tyypit pärjäävät, myös etänä
6. Moni asiakas on jo tottunut etäneuvotteluihin
7. Kilpailijakin tekee niitä

Etämyynnissä on myös haasteensa. Asiakkaan innostuksen tunnistaminen on vaikeampaa kuin lähitapaamisessa. Etämyyjällä on monta kilpailijaa, sillä asiakas siirtyy vilkuilemaan mm. sosiaalista mediaa, jos tilanne ei pidä häntä otteessaan.

Tekniikka tuo oman huolenaiheensa molemmissa päissä linjaa. Silti normaalit myynnin perusopit pätevät myös etänä. Kuinka rakennat luottamusta? Kuinka tartutat innostuksen?


Kenelle
Jokaiselle, joka haluaa parantaa oman etämyyntinsä tuloksellisuutta


Valmennuksen tavoitteet:
• Jokainen ymmärtää etämyynnin hyödyt
• Jokainen osaa huomioida eri työvaiheiden erityspiirteet etämyynnin kannalta
• Osallistuja saa rohkeutta ja kannustusta seuraavaan etämyyntitapahtumaansa

Etämyynnissä on kuusi osaa, aivan kuten lähimyynnissäkin:
1) Valmistautuminen
2) Avaus
3) Keskustelu
4) Kaupan päättäminen
5) Tapaamisen päättäminen
6) Jälkihoito

Etämyynnissä valmistautumisen merkitys korostuu, sillä esimerkiksi tekniikka tulee hallita hyvin. Neuvottelun avauksella on suuri merkitys, jossa asiakas todella keskittyy asiaasi. Tukimateriaalin pitää olla kunnossa, jotta esimerkiksi näytönjako ajaa asiaansa.


Ohjelma

12:45 Yhteyksien tarkistus

13:00 Tervetuloa webinaariin!

• Miksi etätapaaminen kannattaa?

• Mikä on asiakassuhteissa tärkeintä?

• Mistä luottamus syntyy?

• Kannattaisiko rakentaa tapaaminen uudella tavalla?

• Mistä sinä unelmoit? Mikä voi romuttaa unelmasi?

• Tapaamisen arviointi

Aikaa kysymyksille

14:30 Webinaari päättyy


Miten webinaariin osallistutaan?
Voit osallistua webinaarikoulutukseen internetyhteyden välityksellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi.


Ajankohta:
27.8.2020 klo 13:00 – 14:30
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Hinta:
197 euroa / hlö + alv 24 %.
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta:
177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.


Mika Pesonen

Valmentaja, tietokirjailija Mika Pesonen (KTM) on kokenut ja pidetty valmentaja. Hän siirtyi vuoden 2020 keväällä valmennusyrittäjäksi työskenneltyään sitä ennen reilut kuusi vuotta OP-ryhmässä valmentaen myyjiä, esimiehiä ja johtoryhmiä. Maaliskuun aikana hän siirsi kaikki omat lähivalmennuksensa etävalmennuksiksi ja webinaareiksi.
Mika on kokenut etävalmentaja ja hän pystyy osallistamaan kuulijat myös etävalmennuksissaan.
”Takaan, että valmennuksesta on sinulle hyötyä ja meillä on sen aikana myös hauskaa!”


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

”Mika oli kouluttajana erittäin mukaansatempaava. Harvoissa koulutuksissa kouluttaja itse on näin läsnä ja halu auttaa niin suuri. Esiintymiskoulutuksessa osallistuja joutuu aina menemään ulos omalta mukavuusalueeltaan, mutta Mikalla on hieno tapa kannustaa ja osallistaa painostamatta.” - Tuomas Vuori, Toimitusjohtaja, Videolle Productions Oy

” Erityinen kiitos niiden osallistujien motivoinnista, joille asia oli uutta ja vierastuttavaa. Kuten eräs osallistujista sanoi: ”No en ois eilen uskonut, että minäkin vielä innostun somen kanssa vahtaamaan.” - Arto Mononen, palvelujohtaja, Honkalampi-säätiö

”Mika on ollut osana yksikkömme muutosmatkaa, kun yksikköpäivässä käsittelimme mm. työn merkitystä. Mikan puheenvuoro päivän alussa tästä aiheesta johdatti lähes 150 tekijäämme mm. tunteisiin ja uteliaisuusalueelle. Erityisen tärkeänä koin, että ymmärrys maailman muutoksesta kolahti monille finanssialan murroksessa arkeen elävälle. Yksi päivän osallistujien kommenteista kuvaa hyvin reaktioita: ” Olen kiinnostuneempi ja siirryn kohti uteliaisuusaluetta. Se on positiivinen alue, jossa kehityn ihmisenä ja työntekijänä”.”

”Mika on erittäin mukaansatempaava esiintyjä. Pidän hänen tyylistään. Asiat jäävät mieleen, kun Mika niistä puhuu.”

”Mika, ihana oma itsensä, innostaja, positiivisuuden perikuva, ja niin hereilläpitävä”.

”Kuuntelin kolme tuntia ja ihmettelin, kuinka olisin halunnut kuunnella vielä lisää”.

”Mikan käynnin jälkeen tiimimme teki kahden viikon aikana oman myyntiennätyksensä. Mika herätteli porukan juuri sopivalla tavalla.”

(4.8)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.