ChatGPT:tä voidaan käyttää koulutuksessa ja opetuksessa.

ChatGPT on tekoälypohjainen chatbot, joka pystyy vastaamaan käyttäjien kysymyksiin ja tarjoamaan apua ja tukea eri aiheissa. Se perustuu GPT-3.5 -arkkitehtuuriin ja on koulutettu valtavalla määrällä erilaisia tekstejä, joten se pystyy ymmärtämään käyttäjien kysymykset ja antamaan vastauksia luonnollisella kielellä.

ChatGPT on monipuolinen työkalu, Se auttaa käyttäjiä löytämään nopeasti tietoa ja ratkaisemaan ongelmia, mikä parantaa heidän kokemustaan ja auttaa yrityksiä ja organisaatioita säästämään aikaa ja resursseja. ChatGPT:ä voidaan hyödyntää koulutus- ja opetusalalla monella tavalla. Se voi toimia oppimisen ja tiedonhaun apuvälineenä opiskelijoille, tarjota opettajille ja kasvattajille tukea ja resursseja sekä parantaa opetuksen laatua ja tehokkuutta.


Kenelle

Koulutus- ja opetusalan asiantuntijoille ja päättäjille.


Hyödyt

 • ChatGPT voi toimia oppimisen apuvälineenä vastaamalla opiskelijoiden kysymyksiin ja tarjoamalla lisätietoa opetettavasta aiheesta. Chatbotin avulla opiskelijat voivat saada henkilökohtaista opastusta ja tukea, mikä parantaa oppimiskokemusta ja auttaa heitä saavuttamaan parempia tuloksia.
 • ChatGPT voi myös auttaa opettajia ja kasvattajia vastaamalla yleisiin kysymyksiin, tarjoamalla resursseja ja jakamalla tietoa opetettavista aiheista. Tämä voi auttaa opettajia keskittymään tärkeämpiin tehtäviin, kuten opetuksen suunnitteluun ja opiskelijoiden arviointiin.
 • Lisäksi ChatGPT:ä voidaan hyödyntää oppilaiden edistymisen seurannassa ja heidän henkilökohtaisten oppimispolkujensa muodostamisessa. Chatbot voi kerätä tietoa oppilaiden suorituksesta ja antaa heille palautetta, joka auttaa heitä kehittämään taitojaan ja ymmärtämään opetettavaa aihetta paremmin.
 • Kaiken kaikkiaan ChatGPT voi parantaa opiskelijoiden ja opettajien vuorovaikutusta ja tukea oppimista ja opetusta koulutus- ja opetusalalla.

Sisältö

 • ChatGPT:n hyödyt koulutuksessa opiskelijoiden ja opettajien näkökulmasta
 • ChatGPT:n rooli opiskelijoiden oppimiskokemuksen parantamisessa
 • ChatGPT:n käyttö oppimateriaalina
 • Vastaaminen opiskelijoiden kysymyksiin, ymmärrä aihetta
 • Tarjoa oppilaille lisämateriaalia, syvennä oppittua ja ymmärrä paremmin
 • Auta opiskelijoita, jotka eivät halua kysyä kysymyksiä opettajiltaan julkisesti
 • Opettajien näkökulmasta – auttaa vastaamaan kysymyksiin nopeasti ja tehokkaasti.
 • Auttaa opettajia arvioimaan opiskelijoiden ymmärrystä aiheesta
 • Opettajat voivat käyttää ChatGPT:ä oppimisen seurantaan ja arviointiin
 • Kysyminen oppilailta kysymyksiä ja tarkistamalla vastauksia.
 • Opettajille arvokasta tietoa opiskelijoiden yleisimmistä kysymyksistä ja haasteista
 • Auttaa parantamaan opetusta ja oppimateriaalia
 • ChatGPT ei korvaa ihmisopettajia.

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 20.9.2023 klo 13:00 – 14:30
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Webinaarikoulutuksen hinta: 227 euroa / hlö (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 2 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 197 euroa / hlö + alv 24 % kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa, 177 euroa / hlö (+ alv 24%), kun samasta organisaatiosta on kolme tai useampi osallistujaa.

Laskutus tapahtuu, kun koulutuksen toteutuminen varmistuu.


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Jarkko Koivuniemi 

ChatGPT ja koulutus (90 min)

Tieto- ja teknologia-asiantuntija Jarkko Koivuniemi on kouluttanut, sparrannut ja konsultoinut yrityksiä ja organisaatioita yli 20 vuotta eri aiheista monilla eri tulokulmilla. Tällä hetkellä fokus on tiedonhallinnassa, liiketoiminnan kehittämisessä ja teknologiassa.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

"Kerroin juuri esimiehelleni, että olipa innostava kouluttaja ja vielä tiedonhallinnasta"

"Olettepa löytäneet erinomaisen kouluttajan"

"Kouluttaja on taitava"

(4.8)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.