Löytävätkö asiakkaat tuotteesi ja palvelusi? Tarvitsetko lisäbuustia verkkonäkyvyyteen?

Suurin osa ihmisistä aloittaa uuden tuotteen tai palvelun etsimisen Googlesta. Hakukoneoptimointi eli SEO auttaa yritystäsi nousemaan paremmin näkyviin verkon hakukoneissa. Hakukoneoptimointi onkin erittäin tärkeä osa digitaalista markkinointia ja verkkonäkyvyyttä.


Kenelle

Tämä webinaarikoulutus sopii sisällöntuottajille, markkinointi-/viestintäihmisille ja sivustojen ylläpitäjille, jotka haluavat parantaa näkyvyyttään hakukoneissa. Sisältö soveltuu niin aloittelijalle kuin jo hieman pidemmälle päässeelle.

Koulutuksessa käytetään WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä toteutettua sivustoa, mutta opit soveltuvat myös muihin järjestelmiin.


Hyödyt

Tässä webinaarissa opit perusteet hakukoneoptimoinnin tekemisestä. Saat konkreettisia vinkkejä työkaluista, joita hyödyntää ja kattavan tietopaketin parempien tulosten saavuttamiseksi. Koulutuksen jälkeen osaat itse luoda hakukoneoptimoituja sisältöjä verkkoon.


Ohjelma

  • Mitä hakukoneoptimointi eli SEO on?
  • Mitkä asiat vaikuttavat näkyvyyteen?
  • Sisällöntuotanto ja hakukoneoptimointi
    • Miten luoda sisältöä joka nousee hakukoneissa
    • Käytännön vinkkejä ja esimerkkejä
  • Miten löytää oikeat avainsanat
  • Google Trends, Keyword Tool ja muut työkalut

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 1.2.2022 klo 10:00 – 11:30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Jussi Saunamäki

Hakukoneoptimoinnin (SEO) hyödyntäminen markkinoinnissa (90 min)

Webinaarin pitää digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ja Grapevinen osakas Jussi Saunamäki. Jussin asiantuntemuksessa yhdistyy vahva asiakaslähtöinen suunnitteluosaaminen, laaja teknologiatuntemus sekä kattava käytännön kokemus markkinointiviestinnästä. Jussi on kouluttanut ja konsultoinut vuosien saatossa erikokoisia yrityksiä muun muassa dataohjatusta sisältömarkkinoinnista, markkinoinnin mittaamisesta, liiketoimintalähtöisistä verkkosivuista ja hakukoneoptimoinnista. Jussia on kiitelty monipuolisena ja käytännönläheisenä digimarkkinoinnin ja –liiketoiminnan kouluttajana.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

"Miellyttävä ja rauhallinen tapa kertoa asioita, erittäin helppo seurata. Ymmärrettävä. Tykkäsin tosi paljon!”

"Hyvä ja selkeä tyyli, asia eteni hyvin ja monta juttua tuli käytyä läpi. Selkeästi monipuolinen tieto koulutusaiheesta."

"Koulutuksenpitäjä osasi tuoda esiin äärimmäisen selkokielisesti konkreettisia apukeinoja, joita pystyy hyödyntämään helposti."

"Hyvin tuotiin tärkeitä perusasioita esiin ja tapoja miten voi itse tutkia lisää aiheesta. Kattava ja selkeä selitys."

"Asiallinen, hyvä materiaali, hyvä vauhti ja hyvää sisältöä."

(4.8)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.