Hukka on kaikkea sitä, josta asiakas ei ole valmis maksamaan. Oli kyse sitten asiakkaan euroista, vaivasta tai liiallisen riskin kannosta.

Hukan minimointi arjessa antaa lisää happea jokaiseen päivään. Kun aika ei kulu virheiden korjailuun, prosessin toimimattomuuteen tai liiallisen työtaakan (W.I.P.= Work in Progress) kanssa säätämiseen, niin työ tuntuu paljon antoisammalta.

Liity tähän webinaariin katkaisemaan kiireen noidankehä ja lähden kohti tehokkaampaa arkea!

 


Kenelle

  • Tiimin vetäjille, jotka haluavat nostaa päivittäistä tehokkuutta
  • Kehittämishaluisille, jotka vihaavat turhaa työtä
  • Johtajille, jotka eivät halua koko ajan olla ratkomassa toistuvia ongelmia

Hyöty

Paljonko maksaa yksi tunti hukkaa teidän yrityksessä? Jos keskimääräinen asiantuntijan palkkakustannukset ovat 50 € / h  ja teillä on 50 henkilöä töissä, niin yksi hukkatunti maksaa 2500 €. Jos saat yhden hukkatunnin / viikko poistettua tämän webinaarin avulla, niin takaisinmaksuaika on äärimmäisen lyhyt.


Ohjelma

  • Arvo – mistä asiakas on valmis maksamaan?
  • Kiireen noidankehä – hukan juurisyy
  • Hukan lajit – opi näkemään hukkaa
  • Parhaat tavat minimoida hukka omassa työssä
  • Aikaa kysymyksille

Ajankohta: 20.4.2023 klo 10:00 – 11:30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta: 227 euroa / hlö (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta:
197 euroa / hlö + alv 24 % kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa, 177 euroa / hlö (+ alv 24%), kun samasta organisaatiosta on kolme tai useampi osallistujaa


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

 

Tuomas Mikkonen

Hukkakartoitus – Visualisoi, mihin tehokkuus hukkuu (90 min)

Tuomas Mikkonen, KTM, on erittäin luova ja inspiroiva kouluttaja. Hänen energinen ja mutkaton esiintymistapansa pitää mielenkiinnon ja keskittymisen yllä koko koulutuksen ajan. Tuomas yhdistelee koulutuksissaan luento-osuuksia, työpajoja ja energisoivia pedagogisia pelejä maksimaalisen oppimisen varmistamiseksi.

Tuomaksella on ollut asiakkaita pienistä insinööripajoista kansainvälisiin huippubrändeihin ja hän on myös kouluttanut satoja yrittäjiä ja managereita. Niinpä Tuomaksella on ainutlaatuista ammattitaitoa ja näkemystä, jonka avulla hän voi vastata koulutettavien monipuolisiin tarpeisiin.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

"Herätti ajatuksia ja ideoita."

"Tärkeä aihe. Antaa uskoa siihen että voidaan vielä parantaa tekemisiämme."

"Käytännönläheistä. Sovellettavissa olevaa."

"Kouluttajalla hyvä ja selkeä tyyli puhua."

“Asiasisältö oli hyvää ja kouluttaja piti otteessaan.”

“Hyvä persoona joka osaa pitää mielenkiinnon yllä.”

“Kurssi antoi paljon ajattelemisen aihetta ja vinkkejä työyhteisön kehittämiseen.”

(4.8)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.