Hyvinvoivat ihmiset työyhteisössä tekevät sitoutuneesti ja tavoitteellisesti töitä. Hyvinvoivat työntekijät ovat parempia asiakastyössä ja toiminnan kehittämisessä. Työnantaja voi luoda puitteita työhyvinvoinnille, tarjota hyvää johtamista ja erilaisia keinoja tukeakseen työhyvinvoinnin kasvua ja kehitystä työyhteisössä, mutta lopulta jokainen on kuitenkin itse vastuussa siitä, miten näitä keinoja hyödyntää ja miten kantaa vastuuta omasta hyvinvoinnistaan.

Hyvinvoivassa työyhteisössä on turvallinen ilmapiiri, siellä sallitaan erilaisuus ja erilaiset mielipiteet ja vuorovaikutus on rakentavaa ja toista kunnioittavaa. Miten tällaista työyhteisöä edistetään? Mikä on esimiehen, mikä työntekijän vastuulla?


Kenelle

Webinaari sopii kenelle tahansa työyhteisön vaikuttajalle, myös esimiehille. Webinaari on sinulle, joka janoat lisätä ammattitaitoasi jokaisessa vuorovaikutustilanteessa. Sinulle, joka haluat kehittää aktiivisesti työyhteisön ilmapiiriä ja osallistua yhteisten kehittämis- ja onnistumiskulttuurin rakentamiseen. Sinulle, joka haluat kasvattaa vuorovaikutustaitojasi ja vaikuttavuuttasi työyhteisössä.


Hyödyt:
Lisäät työkalupakkiisi keinoja työhyvinvoinnin edistämiseen työyhteisössäsi ja pääset kiinni siihen, mikä työhyvinvoinnissa on sinun vastuullasi ja mikä ei.


Ohjelma:

 • Millainen on hyvinvoiva työyhteisö?
 • Jännitteitä vuorovaikutussuhteissa tulisi vähentää – miten se tehdään?
  • Mikä edistää, mikä rikkoo avointa vuorovaikutusta?
  • Näytämme aikuisilta, emme aina kuitenkaan käyttäydy kuin aikuiset – miten aikuiseen käyttäytymiseen ohjataan?
 • Mikä on esimiehen, mikä työntekijän vastuulla?
  • Esimerkkinä toimiminen
  • Miten toimitaan, jos omat keinot ei tuo toivottua tulosta
 • Hyvinvoivassa työyhteisössä kaikki voittavat

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 26.9.2019  klo 13.00 – 14.30 (webinaarin voit katsoa myös tallenteena silloin kun sinulle sopii)

Koulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään webinaarin, koulutusmateriaalin ja tallenteen.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.


Peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Minna Linna

Valmentajana toimii Minna Linna, Mentoritas Oy. Minna työskentelee johtoryhmien, esimiesten ja työyhteisöjen kehittämisen parissa. Hänellä on vuosien kokemus valmentamisesta, asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämisestä ja monipuolista osaamista johtoryhmä- ja esimiestyöstä. Lisäksi hänellä on vahva kokemus viestinnän strategisista ja operatiivista työtehtävistä.


(4.8)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.