Miten saat palvelustasi ylibuukatun? 

Tuhannet asiantuntijat kuvittelevat edelleen, että asiakas ostaa järkisyistä. Kuitenkin tutkimus toisensa jälkeen kertoo muuta. Samaan aikaan psykologiaa käyttävät yritykset myyvät koko ajan ei oota.  Enempää ne eivät pysty – eivätkä haluakaan toimittaa. Mihin ostajan päätökset sitten perustuvat? Miksei päättäjä tilaa, vaikka selvästi tekisi mieli? Mistä hän päättelee, että hinta on oikea? Miten estät asiakkaita kurvaamasta kilpailijan leiriin?


Kenelle

Webinaari sopii myyjille ja asiantuntijoille, jotka jo osaavat myyntityön perusteet. Nyt on aika siirtyä seuraavalle tasolle. Valmennuksen avulla autat asiakastasi valitsemaan, päättämään ja tilaamaan.


Hyödyt

Lyhyesti: Ansaitset enemmän rahaa.

Pidemmin sanottuna: Valmennuksessa opit, kuinka ihminen lopulta valitsee ratkaisunsa. Samalla saat keinoja, joiden avulla asiakkaasi entistä useammin vakuuttuu osaamisestasi ja päättää tilata juuri sinulta. Ymmärrät myös, millaisia alitajuisia päätelmiä ostaja aina tekee, ja miten voit raivata asiakastasi pelottavia ostamisen esteitä.


Ohjelma

Paljastamme sisäpiirin vipuja siihen, miten saat sinunkin palvelustasi ylibuukatun. Tutustut mm. seuraaviin psykologisiin vipuihin:

  • Haloilmiö
  • Lauman paine
  • Egon heikkous
  • Kotikylän kutsu
  • Niukkuuden imu
  • 7-11-4 sääntö

Bonus

Osallistujat saavat ennakkotestin, jolla voivat arvioida lähtötilanteensa. Webinaarin jälkeen osallistujat saavat yksinkertaisen tarkistuslistan, jonka avulla käydä läpi omaa myyntiputkeaan.


Ajankohta: 8.12.2023 klo 10.00 – 11.30
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta: 227 euroa / hlö (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 2 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 197 euroa / hlö (+ alv 24 %), kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa, 177 euroa / hlö (+ alv 24 %), kun samasta organisaatiosta on kolme tai useampia osallistujia.

Laskutus tapahtuu, kun koulutuksen toteutuminen varmistuu.


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Jos osallistuminen peruutetaan myöhemmin kuin 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua, veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Tommi Elomaa

Miten käytät psykologiaa ostamisen helpottamiseen (90 min)

Valmentajana toimii Tommi Elomaa Noste Oy:stä. Tommi on valmentaja, joka on käytännössä tuotteistanut kymmeniä erilaisia asiantuntijapalveluita. Noste Oy on Suomen kokenein asiantuntijapalveluita tuotteistava yritys, joka historiansa aikana on auttanut yli 400 yritystä tuotteistamaan palveluitaan.

Valmentajana Tommi on innostava ja hyvin käytännönläheinen. Kaikki valmennuksessa esitettävät keinot ovat käytännössä koeponnistettuja ja hyväksi koettuja. Valmentamisen lisäksi Tommi tekee jatkuvasti käytännön tuotteistusprojekteja eri toimialoja edustavien asiantuntijaorganisaatioiden kanssa.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

”Parasta valmennuksessa oli valmentajan syvä asiantuntemus aiheesta ja innostava tapa kertoa asiat ymmärrettävästi”

”Saimme runsaasti uusia ajatuksia ja nopeasti käytäntöön vietäviä oppeja”

”Työskentelymallit ovat tehokkaita, monessa liemessä keitettyjä ja punnittuja”

”Oli helppoa tulla kiteytyksen ammattilaisten pöytään”

”Oli aikaa pysähtyä ja yhdessä miettiä, miksi ja kenelle tuotteistamme palvelua”

”Saimme selkeyttä, työkaluja ja intoa palvelujen kehittämiselle”

”Ydinviesti, mitä haimme löytyi ja saimme ideoita törkeän lupauksen kiteyttämiseen”

”Kaikessa paistaa vetäjän laaja-alainen kokemus, sekä taitava asioiden ja ideoinnin eteenpäin vieminen. Lisäksi tämä oli vielä sangen mukavaakin”

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.