Kännykkäkuvauksen parhaat vinkit ja muistilista!

Kännyköiden kamerat ovat nykyään teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuluokkaa, mutta riittääkö kameran tekniset ominaisuudet itsessään hetken ja tunnelman vangitsemiseen?

Ammattilaisten valaisutekniikoita voi hyödyntää helposti myös puhelimella kuvatessa, jolloin saat kuviisi enemmän sitä kuuluisaa “sitä jotain”. Opi välttämään yleisimmät sudenkuopat kuvauksessa ja nappaa takataskuun kätevät vinkit erilaisia kuvaustilanteita varten.


Kenelle

Webinaari on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet valokuvauksesta, mutta joille ammattilaisten käyttämät termit, kuten suljinaika, objektiivin valovoiman ilmoittava suljinaukon koko tai ISO-herkkyys kuulostavat käsitteinä vaikeaselkoisilta.


Hyödyt

Opit valokuvauksen perusteet ja saat tietoa kameroiden erilaisista ominaisuuksista, joita et ole ehkä aiemmin uskaltautunut kokeilemaan. Saat konkreettisia vinkkejä ja kätevän valokuvauksen lunttilapun, jonka avulla kaikkea tässä koulutuksessa läpi käytyä ei tarvitse muistaa ulkoa seuraavalla kerralla, kun olet kuvaamassa.


Sisältö

  • Kuvan valaisu
  • Kuvan valkotasapaino
  • Kuvan rajaus
  • Objektiivit
  • Suljinaika
  • Kameran valo- ja hämäräherkkyys
  • Esimerkkikuvien analysointi
  • Aikaa kysymyksille

Ajankohta: 15.6.2023 klo 10:00 – 11:30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta: 227 euroa / hlö (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 197 euroa / hlö + alv 24 % kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa, 177 euroa / hlö (+ alv 24%), kun samasta organisaatiosta on kolme tai useampi osallistujaa


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Tuukka Mielonen

Miten otat laadukkaita somekuvia ja -videoita puhelimen kameralla (90 min)

Kouluttajana toimii valo- ja videokuvaustakin työkseen tehnyt Grapevinen graafikko Tuukka Mielonen.

Grapevine on 2009 perustettu helsinkiläinen digimarkkinointitoimisto, joka rakentaa rakastettavia brändejä. Markkinointistrategiat, sosiaalinen media, digimainonta, sisältömarkkinointi ja kouluttaminen ovat grapevinelaisten ydinosaamista


 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.