Kaikki olennainen, mitä sinun tulee tietää vaikuttavasta esiintymisestä. 

Hyvä puhuminen ja esiintyminen ovat työelämän tärkeimpiä taitoja. Hiotut ajatukset ja huolelliset suunnitelmat eivät yksin riitä, jos et saa esitettyä niitä vakuuttavasti. Esiintymistilanteissa päädyt myös itse yleisön arvioinnin kohteeksi. Onnistuminen näissä tilanteissa riippuu osaamisestasi ja taidoistasi. Näitä on mahdollisuus kehittää.   

Tässä webinaarissa saat koetellun paketin esiintymisen taitoja. Opit mihin vaikuttaminen ja karisma perustuvat. Saat konkreettisia vinkkejä puheenvuorojen suunnitteluun, retorisiin keinoihin ja esiintyjän kehonkieleen. Koulutus antaa toimivia työkaluja, joita voi soveltaa monenlaisiin tilanteisiin. Niiden avulla saat nostettua esiintymisesi uudelle tasolle.

Vaikutuksen tekeminen kuulijoihin avaa väyliä
 työelämässä menestymiseen. Hiotut puhe- ja esiintymistaidot auttavat sinua vakuuttamaan asiakkaan, innostettua työporukan, menestymään neuvotteluissa, muuttamaan ihmisten ajattelua ja tuomaan osaamisesi kaikkien tietoisuuteen.

Esiinnyit sitten suuren yleisön edessä tai etänä pienessä porukassa, tämän webinaarin opetukset antavat sinulle keinoja loistaa.


Kenelle

Webinaari sopii johtajille, esimiehille, tiiminvetäjille, projektipäälliköille, asiantuntijoille ja muille organisaation työntekijöille, jotka kohtaavat työssään vaikuttamiseen tähtääviä puhetilanteita.

Webinaari sopii myös johtamista tukeville viestinnän asiantuntijoille, jotka haluavat perehtyä syvemmin puhetaitoon ja retoriikkaan.


Ohjelma

Miksi puhetaito on niin tärkeää

Mihin vaikuttaminen perustuu

Karisman salaisuus

Mistä toimiva puheenvuoro rakentuu

Parhaat retoriset keinot

Aikaa kysymyksille

  • Tässä tiiviissä webinaarikoulutuksessa sinulla on mahdollisuus kysyä ja kommentoida chat-ikkunan ja poll-vaihtoehtokysymysten kautta pitkin matkaa.

Ajankohta: 19.5.2021 klo 13.00 – 14.30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa / hlö + alv 24 %.
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen.

Ryhmäetuhinta:
177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa


Peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Antti Mustakallio

Antti Mustakallio on puhetaidon kouluttaja, palkittu puheenkirjoittaja ja median käyttämä kommentaattori. Vuodesta 2012 lähtien Antti on kouluttanut asiantuntijoita ja johtajia lukuisissa organisaatioissa esiintymään vaikuttavammin ja vakuuttavammin. Lisäksi johtajat käyttävät häntä puheenkirjoittajana, joita taitoja hän myös kouluttaa valtionhallinnossa.

Tiiminsä kanssa Antti järjestää vuosittain Suomen suurinta vaikuttamisviestinnän tapahtumaa Retoriikan kesäkoulua. Tammikuussa 2021 Alma Talent julkaisi Antin ja Unna Lehtipuun kirjoittaman kirjan Elämäsi paras puhe.

Kouluttajana Antti saa toistuvasti kiitosta syvälle pureutuvasta asiantuntemuksesta ja innostavasta koulutustyylistä.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

"Pitkästä aikaa hyvä ja hyödyllinen koulutus. Tällainen on harvinaista herkkua virkamiehelle. Kiitos."

"Olin harvinaisen tyytyväinen juuri tähän koulutukseen, enkä jäänyt kaipaamaan mitään. Kiitos!"

"Erinomainen koulutus, jonka anti oli niin kiinnostavaa, että ei tullut mieleenkään tehdä jotain siinä samalla sivussa."

"Tosi hyvä koulutus! Innostava ja asiallinen."

"Kiitos hyvästä ja selkeästä koulutuksesta. Osallistujien huomiointi ja osallistaminen oli erittäin hyvää!"

"Isot kiitokset! Juuri tällaisia tehokkaita koulutuksia me tarvitsemme."

(4.8)

Ilmoittautuminen

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)


Kyllä, ilmoittaudun Pikakaista puhujaksi -koulutukseen
19.05.2021, klo 13:00 - 14:30

 
Hlö(ä)

Uusi webinaarikoulutus!