Ketterää projektia ei hallita perinteisin menetelmin

Ketterässä projektiympäristössä tapahtuvan projektin hallinta on erilaista kuin perinteisen projektin hallinta. Webinaari selvittää mikä muuttuu projektinhallinnan näkökulmasta kun projekti toteutetaan ketterästi.

Ketterät menetelmät sopivat parhaiten suuren epävarmuuden projekteihin, joissa perinteinen suunnitelmavetoinen lähestymistapa ei toimi. Näissä projekteissa on korkea riskitaso ja muutoksia tapahtuu usein. Tällä on vaikutukset jokaisen projektin osa-alueen suunnitteluun, johtamiseen ja seurantaan.

Johtaminen ketterässä projektiympäristössä ei ole pelkästään pizzan ostamista, vaikka projektitiimi olisikin itseohjautuva. Itseohjautuvan projektitiimin johtaminen on vaikeampaa kuin perinteisen projektitiimin johtaminen – tiimiä on johdettava, mutta johtamisen menetelmät ovat muuttuneet.


Hyöty osallistujalle

  • Ymmärrystä siihen mikä muuttuu projektinhallinnassa, kun projektiympäristö on ketterä
  • Vinkkejä itseohjautuvan tiimin johtamiseen

Kenelle

Webinaari sopii erityisesti projektipäälliköille jotka ovat johtaneet projekteja perinteisillä malleilla, mutta jotka nyt tarvitsevat tietoa siitä, mikä projektijohtamisessa muuttuu, kun projektiympäristö muuttuu ketteräksi.


Ohjelma

  • Ketterän projektin erityispiirteet
  • Projektinhallinta osa-alueittain ketterässä projektissa
  • Itseohjautuvan tiimin johtaminen

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 6.6.2018 klo 13.00 – 14.30 (webinaarin voit katsoa myös tallenteena silloin kun sinulle sopii)

Koulutuksen hinta: 177 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään webinaarin, koulutusmateriaalin ja tallenteen


Peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Hannu Blomqvist

Projektinhallinta ketterässä projektissa

Kouluttajana toimii Hannu Blomqvist, hankejohtaja, Codemen Oy. Hannulla on yli 20 vuoden käytännön kokemus projektien ja ohjelmien johtamisesta. Hän on johtanut laajoja kansainvälisiä monitoimittajaprojekteja, joilla on ollut useita osapuolia useasta yrityksestä ja monesta kansallisuudesta. Hänellä on kokemusta hyvinkin eri tyyppisistä projekteista eri toimialoilta, mm. ICT-, telecom-, tuotekehitys-, käyttöönotto- ja menetelmänkehitysprojekteista. Hänellä on kokemusta sekä yksityis- ja julkishallinnon projekteista. Hannu tuntee hyvin sekä projektijohtamisen perinteisemmät että ketterät menetelmät. Hänellä on PMI:n myöntämä projektinhallinnan PMP® –sertifikaatti ja Scrum Master sertifikaatti.


 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.