Kuinka työntekijöistä tulee sitoutuneita työpaikkansa kulttuurin rakentajia.

Tämän webinaarin tarkoituksena on antaa ideoita ja vinkkejä, sekä konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja palkitsevan yrityskulttuurin johtamiseen, sekä oikeiden työskentelytapojen omaksumiseen ja monistamiseen.

Jokaisella yrityksellä on oma tapansa palkita työssään onnistuvia. Tämä kumpuaa ennen kaikkea johtajien kyvystä ymmärtää miten palkitseminen tulee rakentaa ja kuinka mahdolliset epäkohdat syntyvät. Jokainen yksilöllinen kokemus tuo oman ratkaisevan lisänsä työnteon mielekkyyteen ja motivaatioon, tai vie siitä pois.

Tärkein syy, miksi ihmiset vaihtavat työpaikkaa, on epäreilu kohtelu työpaikalla. Kun ihmiset valitsevat työpaikkaa, ollaan erittäin kiinnostuneita kuulemaan tavoista miten ihmisiä huomioidaan ja minkälainen yleismaine työpaikalla on. Pohdimme, että olisimmeko onnellisia tuossa työpaikassa.

Palkitseminen on parhaimmillaan energisoiva priimusmoottori, ja pahimmillaan parhaat työntekijät kilpailijalle ajava voima.

Ihmisten kohtelun maineesta kaikuvat arvot ja henkilöstön yleiskäytös vaikuttavat siihen, minkälainen tuosta ainutlaatuisesta sosiaalisesta ja psykologisesta kulttuurihengestä muovautuu. Organisaatiokulttuuriin latautuu kokemuksia, odotuksia, filosofiaa ja yhteiset arvot. Nämä kaikki yhdessä muodostavat yrityksestä kuvan, jossa heijastuvat työskentelyn, vuorovaikutuksen ja kanssakäymisen tavat, niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Kun ihmisten huomiointi ja kohtelu on kunnossa, se näkyy myös ulospäin myönteisesti. Tuo on jotain, johon oma nimi halutaan helposti yhdistettävän.

Välittömien taloudellisten vaikutusten lisäksi iloisella ja terveellä henkilöstöllä on hyvä suorituskyky ja maineellinen etu.

On turvallista sanoa, että työympäristömme on työvoima ja markkinakilpailun edessä muuttunut viimeisten vuosikymmenen aikana hurjasti ja tahti vain kiihtyy. Nyt työelämässä on erityisen tärkeää asettaa entistä enemmän panoksia työntekijöiden sitouttamiselle.

Loppujen lopuksi, miten asiakas voisi uskoa kykyysi tarjota pitkäjänteisesti ongelmatonta palvelua, jos et voi edes sitoutua omaan työympäristöösi?

Ihmiset ovat älykkäitä haistamaan ketun kainalossa. Niin oma väki, kuin asiakas. Henkilökunta on minkä tahansa organisaation arvokkainta voimavaraa ja kuten vanha sanonta kuuluu, ihmiset eivät osta vain tuotteita, vaan ihmiset ostavat tuotteita ja ajatuksia tykkäämiltään luotettavilta ihmisiltä.

Aivan kuten minkä tahansa ihmisiä sisältävän toiminnan kanssa, henkilöstöä on vaalittava, tuettava, rohkaistava ja muistettava palkita menestykseen.

Palkitsemistapoja on monia ja palkitsemisjärjestelmän tulee olla lähtökohdiltaan oikein asetettu, koska sen reilua muuttamista pidetään yhtenä vaikeimmista asioista muuttaa työelämässä. Mutta tarvitseeko sen todellisuudessa kuitenkaan olla noin? Onnistuneet kokemukset osoittavat, että ei tarvitse.


Kenelle 

Johtajille, esimiehille, tiiminvetäjille ja sellaisiksi haluaville tai pian tuleville. Kaikille tuottavan työilmapiirin muodostukseen uusia ajatuksia kaipaaville, joille nykyinen meininki aiheuttaa pohdintaa, tai ei vaan ole parasta mihin pystyttäisiin.


Webinaarista saat

  • Tiedot, kuinka tutustua oman yrityksen palkitsemiskulttuuriin ja selvittää sen salat.
  • Miten saada ihmiset kokemaan palkitseminen kannustavana.
  • Miten palkitsemisesta voi tulla innostavaa ja vahvistavaa.
  • Kuinka työntekijöistä tulee sitoutuneita työpaikkansa kulttuurin rakentajia.

Ohjelma

  • Miten palkitsemiskulttuuri ilmenee ja kuinka sitä selvitetään.
  • Miksi palkitsemista tarvitsee ymmärtää.
  • Miten tasapuolista ja reilua palkitsemiskulttuuria luodaan.
  • Mikä on ratkaisevaa, kun ihmisiä rekrytoidaan sitoutumaan
  • Vinkkejä hyvän työilmapiirin luomiseen sekä pahimmat sudenkuopat

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 10.3.2021 klo 10:00 – 11:30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Antti Nevalainen

Tasapuolinen palkitseminen ja hyvä työilmapiiri

Kouluttajana toimii valmentaja, toimitusjohtaja Antti Nevalainen, Valmento Oy.

Antilla on jo 25 vuoden kokemus palveluliiketoiminnasta ja hän on valmentanut ihmisiä menestymään omassa myynti- ja johtamistyössään toistakymmentä vuotta. Taustalla on käytännön menestyksekästä kulttuurin luomista vuosikymmenien varrelta.

Kiitetty kouluttaja ja Menestyvä johtaja -kilpailussakin palkittu Antti kertoo:

Kehittämälläni konseptilla  olen saanut aikaiseksi upeita tuloksia taloudellisesti, kulttuurillisesti ja sosiaalisen pääoman muodossa. 


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

“Kouluttajalle kehuja, hyvin vedit ja kova olet puhumaan ????Käytännön esimerkit, mitä sinulla oli paljon, oli todella hyviä ja tuo mielekkyyttä ja kiinnostusta asiaan.”

“Selkeä ja hyvä ulosanti, huomasi että on paljon kokemusta ja esimerkkitapauksia, pitkän linjan ammattilainen. Tykkäsin hänen rakentavasta ja ihmisläheisestä lähestymistyylistä, ei oleteta asioita ihmisistä vaan rohkeasti välitetään ja otetaan selvää.”

“Tuntee asiansa ja tietää, mistä puhuu.”

(4.9)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.