Uutta! Mitä tapahtumajärjestäjän tulee osata muuttuneessa maailmassa? 

Millaisia ovat tulevaisuuden tapahtumat? Mikä on tapahtumien perusjaottelu? Miten erilaiset tapahtumat eroavat toisistaan sisällön suunnittelussa, vuorovaikutuksessa, ajankäytännöllisesti tai osallistujakokemuksena? Olemme harjoitelleet jo jonkin aikaa, joten nyt on aika toimia uudistuneella tavalla, sillä osallistujat osaavat odottaa enemmän myös online-tapahtumista.

Osallistu ajankohtaiseen tapahtuma-alan webinaariin, jossa tarjotaan edelleen jäsentyneitä ajatuksia, ideoita ja vinkkejä tapahtuman järjestämiseen tässä muuttuneessa maailmassa. Saat kuvan siitä, mitkä asiat ovat muuttuneet ja mitkä ovat säilyneet ennallaan tapahtuman järjestämisessä. Lisäksi saat vahvistusta siihen, millaisia tapahtumia kannattaa järjestää. Webinaari summeeraa fyysisen-, online- ja hybridi -tapahtumien järjestämisen yhtäläisyydet ja eroavuudet.

Tule mukaan tähän päivitettyyn webinaarikoulutukseen kuulemaan, mitkä asiat vanhasta tapahtuma-osaamisesta säilyvät ja mitä uutta kannattaa opetella, sillä tulevaisuudessakin tapahtuma on tilaisuus!

Kouluttajana toimii Helena Wallo, joka on valittu tapahtuma-alan sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon 2019.


Kenelle

 • Kaikille tapahtumajärjestäjille, toimit sitten inhouse-tapahtumajärjestäjänä tai toimistossa.
 • Jokaiselle tapahtumatuottajalle ja -suunnittelijalle.
 • Myös kaikille heille, jotka työskentelevät tapahtumien parissa, markkinointi- tai markkinointiviestinnän tehtävissä, esim. markkinointipäälliköt ja -assistentit.
 • Kun pohdit sitä, miten käy tulevaisuuden tapahtumien tai koko tapahtuma-alan.

Hyödyt  

 • Webinaari antaa osallistujille käsityksen tämän päivän tapahtumien perusjaottelusta.
 • Osallistujalle avautuu kuva siitä, miten erilaiset tapahtumalajit eroavat sisällönsuunnittelussa, ajankäytössä, osallistujakokemuksena, vuorovaikutuksena tai tilavalintojen suhteen.
 • Webinaari antaa osallistujalle ideoita tulevaisuuden tapahtumien järjestämiseen.
 • Osallistujalle syntyy kuva, millaisia tulevaisuuden tapahtumat voivat olla.
 • Saat käsityksen siitä missä ja millaisia tapahtumia kannattaa tulevaisuudessa järjestää.
 • Saat varmuuden siitä, mikä muuttuu ja mikä säilyy ennallaan tapahtuman järjestämisessä.
 • Saat käsityksen millaista on tulevaisuuden tapahtumasuunnittelu.
 • Webinaarin jälkeen tunnistat osaamisesi tapahtumien järjestämisessä ja tiedät mitä voisi opiskella lisää.

Ohjelma

Uusi normaali tapahtumalajittelussa

 • Tapahtumapaikka on tulevaisuudessa yhtä hyvin fyysinen tila kuin tietokoneen näyttö. Tulevaisuuden tapahtumissa on puitava kaikkia vaihtoehtoja. Mikä sitten ohjaa tapahtumasuunnittelua? Mikä määrää mitä valitset? Ja mihin on kiinnitettävä erityinen huomio?

Mitä yhtäläisyyksiä tai eroavaisuuksia on fyysisen-, online- tai hybriditapahtuman suunnittelussa?

 • Tässä käydään läpi konkreettinen sisällönsuunnittelu, vuorovaikutus, ajankäyttö, tilat sekä osallistujakokemus kolmen erilaisen tapahtumatyypin kautta.

Mikä säilyy, mikä muuttuu ja mitä on osattava?

 • Paljon samaa, jotakin uutta, silloin kun haetaan tapahtuman vaikuttavuutta. Siitä on kysymys. On suunnittelun alla sitten fyysinen, online tai hybridi ponnistus.’

Tapahtuma on tilaisuus: Näistä älä luovu!

 • Lisäksi puhutaan niistä uusista asioista, joita on syytä ottaa käytäntöön tai opetella tulevaisuuden onnistumiseksi, sillä tapahtuma on tilaisuus tulevaisuudessakin!

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 14.1.2021 klo 13:00 – 14:30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Helena Wallo

Tulevaisuuden tapahtuma on tilaisuus vol. 2

Kouluttajana toimii Helena Wallo, joka on valittu tapahtuma-alan sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon 2019. Hän on toiminut tapahtuma-alan kouluttajana, konsulttina ja bloggaajana vuodesta 2007 alkaen. Helena on järjestänyt ensimmäiset yritystapahtumat 90-luvun alussa. Hänen kirjoittamansa kirja Tapahtuma on tilaisuus on edelleen yksi lainatuimmista kirjoista tapahtuma-alalla.

Hän on toiminut suomalaisen Evento Awards tapahtuma-alan kilpailun tuomaristossa alusta saakka. Lisäksi tuomarointi ja alan näkymät ovat tuttuja muista tapahtuma-alan kilpailuista kuten Mesoaja, Baltic for Events ja Eventex. Hän on toiminut MPI Finlandin hallituksessa, SJTM ry:ssä sekä Tapaseurassa.

Helena on seurannut koronaviruksen vaikutuksia alalle tiiviisti. Postaukset löytyvät tapahtumatohtorin Instagramista sekä Facebookista. Ei siis liene ihme, että Helenan intohimo on tapahtumat.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

"Hyvin tutkittu, eritelty ja esitetty sisältö. Ajankohtainen kokonaisuus. Helena Wallo selkeä, asiaan perehtynyt esiintyjä. Vakuuttavaa menoa."

"Tuli paljon ajatuksia, oli napakka ja selkeä esitys ja sisältö. Kouluttaja erinomaisen luonnollinen."

"Sain vahvistusta omille mielipiteilleni ja ajatuksilleni. Lisäksi tuli kivoja vinkkejä eri asioihin."

"Koulutus auttoi jäsentämään muuttuvaa tapahtumakenttää."

"Asiantunteva henkilö, joka osasi poimia hyviä ajatuksia jakoon meille muille tekijöille."

"Luonteva esiintyminen ja mukavasti eteenpäin soljuva koulutus. Asiantuntijuus."

(4.8)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.