“LinkedInissä tehdään vain henkilöbrändäystä ja verkostoitumista”

“LinkedIn on tarkoitettu vain työnhakuun.”

“LinkedInissä ei kannata mainostaa”

Kuulostaako tutulta? 

Olet varmasti kuullut, jos jonkinmoista mutu-arvioita LinkedInin sopivuudesta yrityksen markkinointikanavaksi. Usein tosiaankin ajatellaan, että LinkedIn on vain henkilöbrändin luomista ja kasvattamista varten, mutta näinhän se ei suinkaan ole. LinkedInin avulla erityisesti B2B-kohderyhmän tavoittaminen on helppoa, minkä lisäksi LinkedIniä pidetään luotettavana palveluna muihin sosiaalisen median kanaviin verrattuna. Myös mainonnan kohdennusmahdollisuudet ovat LinkedInissä  pitkälle vietyjä, jolloin viestisi tavoittaa oikean kohderyhmän.


Kenelle

Tämä webinaari on juuri sinulle, joka haluat oppia kuinka hyötyä LinkedInistä parhaalla mahdollisella tavalla, toimitpa sitten organisaatiosi markkinoinnin, viestinnän tai HR:n parissa. On suositeltavaa että LinkedInin yleinen käyttö on tuttua ennen webinaariin osallistumista, koska keskitymme tässä webinaarissa LinkedInin käyttöön yrityksen markkinointivälineenä.


Hyödyt

Webinaarin avulla opit kuinka:

 • suunnittelet ja toteutat liiketoimintasi tavoitteita tukevan kampanjan
 • kohdistat viestisi oikealle kohderyhmälle
 • saavutat kohderyhmän huomion hyvin suunnitellulla sisällöllä ja mainonnalla
 • opit analysoimaan dataa ja hyödyntämään sitä tulevissa kampanjoissa

Sisältö

Käymme webinaarin aikana läpi LinkedIn-yritysprofiilin sekä tuloksellisen LinkedIn-kampanjan kulmakivet:

 • Miksi LinkedIn tulisi olla jokaisen B2B-yrityksen kanavapaletissa?
 • Kuinka suunnittelet tuloksellisen kampanjan
 • Kuinka kohdennat viestisi oikein
 • Millainen mainosmuoto toimii kampanjassasi parhaiten (InMail, karuselli, video…)
 • Millainen on hyvän mainoksen anatomia
 • Kuinka tulkitset kampanjadataa
 • Käytännön esimerkkejä toimivista kampanjoista

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 23.10.2020 klo 10:00 – 11:30
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Hinta: 197 euroa / hlö + alv 24 %.
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa


Peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

 

 

 

Jenni Föhr-Suomalainen

Kouluttajana toimii Jenni Föhr-Suomalainen. Jenni on digitaalisen markkinoinnin ammattilainen vuosien kokemuksella ja toimii Grapevinessa asiakkuuspäällikkönä. Työpaikalla Jennin pöydältä löytyy tehtäviä konseptoinnista ja käytännön toteutuksista koulutuksiin. Tänä vuonna Jenni on myös mukana LinkedIn Agency Champions -koulutussarjassa, jossa opitaan palvelun uusimmat tuulet.

Vapaa-ajalla Jennin aika kuluu koiria rapsutellessa sekä biohakkeroinnin saloihin tutustuessa. Jenni uskoo, että kolikolla on aina myös kääntöpuoli ja että maailmasta löytyy loputon määrä harmaansävyjä.


 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.