Menestyjien salainen ase on vaikutusvoima – kyky herättää intuitiotason luottamusta

Tehdään niska limassa töitä menestymisen eteen, muttei ole laitettu kuntoon perustavaa laatua olevaa asiaa – arjen karismaa eli vaikutusvoimaa? Tai sitä on, mutta ehkäpä jopa parempaankin pystyisi. Milloin olet viimeksi tsekannut oman tarkistuslistasi?

Tuntuuko sinusta joskus, että sinulla on osaamista vaikka muille jakaa, mutta sinua ei kuunnella, et saa sanomaasi perille, et saa muita innostumaan, toimimaan.

Kun ymmärretään vaikuttavuuden perusasiat, tulee tuloksia kaikissa tehtävissä, joissa vuorovaikutuskyvyllä on merkitystä. Vaikutusvoiman perusteet on helppo omaksua ja laittaa käytännössä kuntoon.

Vaikuttavuudella saat puolet vähemmällä työllä tuplatulokset!


Kenelle

Kaikki vuorovaikutusammattilaiset – siis sellaiset, joille toisiin ihmisiin vaikuttaminen on työn ja uran keskiössä. Tällaisia ovat mm. vaikuttajat, johtajat, esimiehet, myyjät, asiakaspalvelijat, opettajat, kouluttajat, esiintyjät, asiantuntijat, konsultit, coachit, mentorit… ja kaikki muutkin, jotka ovat tekemisissä muiden ihmisten kanssa – työelämässä ja vapaa-ajalla.


Hyödyt

Opit vaikutusvoiman aakkoset ja miten voit omaa vaikuttavuuttasi kehittää. Miten tehdään syvän luottamuksen rakentaminen? Kun sinuun ja sanomaasi luotetaan, vaikutusvoimasi kasvaa ja tuloksentekokykysi moninkertaistuu.

Tässä webinaarissa käytämme kivoja ja käteviä poll-vaihtoehtokysymyksiä, joihin voit vastata anonyymisti. Voit toki jättää myös vastaamattakin ja vain kuunnella ja seurata koulutusta.

Saat arvokasta tietoa vaikutusvoimasta, hyviä vinkkejä oman vaikuttavuutesi kehittämiseen ja esimerkkejä myös kompastuskivistä, joita kannattaa välttää. Saat käyttöösi kätevän tarkistuslistan, jonka avulla saat aikaan parempaa tulosta ja vaikuttavuutta heti!


Ohjelma

Mitä on vaikutusvoima – arjen karisma?

  • Miksi vaikutusvoima on tärkein yksittäinen taito vuorovaikutusammateissa?
  • Mihin vaikutusvoima perustuu: evoluutio, kulttuuri, aistit ja aivot
  • Miten vaikutusvoimaa voi kehittää?
  • Välitönvaikutteiset vs. pitkää systemaattista harjoittelua vaativat ominaisuudet

Tarkistuslista juuri sinulle!

  • 10 kysymystä ja vastausta vaikutusvoimasta ja sen kehittämisestä

Esimerkkejä ja vinkkejä

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 26.8.2019 klo 10:00 – 11:30 (voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään live- ja webinaaritallenteen sekä koulutusmateriaalin.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.

HUOM! Webinaari lähetetään suorana Otaniemestä Urban Milliltä. Voit tulla katsomaan koulutusta myös paikan päälle!  Saliin mahtuu 20 ensimmäistä.

Jos tulet Urban Millille, kirjoita tieto Muut tiedot -kohtaan.

Paikka: https://urbanmill.org/yhteystiedot/


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

 

Toni Hinkka

Vaikutusvoiman perusteet – tarkistuslista parempaan vaikuttavuuteen

Toimitusjohtaja, johtamisaktivisti Toni Hinkka on Suomen tunnetuin ja arvostetuin johtamisen ammattimentori ja vaikuttamisen taidon kouluttaja.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

Vaikutusvoimakoulutuksen jälkeen olen saanut noin 40 % enemmän kauppaa keskimäärin 40 % paremmalla hinnalla. Päivän koulutus tuotti muutamassa viikossa satoja tuhansia euroja.” Kimmo Talsi, korjaamopäällikkö, Raskone

”Johtaminen ja vuorovaikutustaidot ovat ytimessä, kun esimies sytyttää organisaatiota liekkeihin saavuttamaan jotain suurta. Tästä syystä johtamis- ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen ja hiominen on hyvin tärkeää jokaiselle esimiehelle. Johtamisaktivisti Toni Hinkassa yhdistyy uuden Sherlock-TV-sarjan henkilöiden parhaat puolet: hänellä on Cumberbatchin näyttelemän Sherlockin terävyys ja havainnointikyky sekä tohtori Watsonin taito toimia. Tämä siis tarkoittaa, että Toni on erittäin taitava ja monipuolinen johtamistyön ja vuorovaikutuksen valmentaja ja sparraaja, ja kehittymismatkaa hänen opastuksellaan voi suositella varauksetta.” Miika Mäkitalo CEO, M-Files, vuoden nuori johtaja 2016

”Strukturoitu, vakuuttava, herättävä” Kenneth Söderholm, Corporate Image

”Huiman hyvä koulutus, jonka jokaisen johtajan toivoisi käyvän.” Marja Ahola

”Erittäin hyvä työkalu ja koulutus, jota suosittelen ihan kaikille!” Leea Kantelus kehittämispäällikkö, Markkinointi-instituutti

”Hieno toimiva setti! Käytännön työkaluja jokaiselle omalla persoonalla työtä tekevälle” Natalia Baer Keksi Oy

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.