Tehokasta yhteistyötä myös etänä.

Fasilitointi on toimivia kokouksia ja parempia palavereja, merkityksellistä yhdessä tekemistä ja sitoutumista yhteisiin päämääriin. Kun kaikille ei ole mahdollisuutta olla samassa paikassa, päädytään etäyhteyden yli pidettäviin tilaisuuksiin, palavereihin ja työpajoihin.

Tässä webinaarissa keskitymme virtuaalifasilitoinnin erityispiirteisiin, haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Tunnetko sudenkuopat, osaatko parhaat toimintamallit?

Tule mukaan langoille, saat hyviä ohjeita ja vinkkejä etänä tapahtuvaan fasilitointiin!


Kenelle:

Tiiminvetäjille, projektipäälliköille ja fasilitaattoreille, jotka vetävät etäkokouksia, -palavereita tai työpajoja.


Hyödyt:

Opit virtuaalisen fasilitoinnin perusteet, toimivan ja testatun perusrakenteen etäkokouksista sekä käytännön vinkkejä etätyöpajoihin,


Ohjelma: 

  • Pikakertaus – mitä on fasilitointi
  • Etäkokouksien toimiva rakenne ja erityispiirteet
  • Aktivointikeinoja ja vuorovaikutteisuuden rakentaminen
  • Vinkkejä etätyöpajoihin
  • Luovuuden mahdollistaminen ja ylläpitäminen etänä
  • Aikaa kysymyksille

Ajankohta: 29.10.2019 klo 13.00 – 14.30 (voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään live- ja webinaaritallenteen sekä koulutusmateriaalin.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.

Bonus: Virtuaalifasilitoinnin pikaopas – menetelmiä ja vinkkejä (pdf)


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Jani Turku

Jani Turku, Ideapakka.fi, on Otaniemen kasvatteja ja toiminut ammattifasilitaattorina vuodesta 2010 fasilitoiden asiakkaan sisältöjä ja kouluttaen fasilitaattoreita. Jani tekee hyviä voileipiä eikä ota itseään turhan vakavasti.

Ideapakka on Suomen johtavia fasilitoinnin työkaluja aina aloittelijoista radikaaleihin fasilitaattoreihin, joka kokoaa fasilitoinnin menetelmiä näppärästi mukana kulkevaan muotoon taskukirjaksi.


(4.8)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.