Ota kaikki hyöty irti WordPressistä!

Webinaarisarja, jossa kaksi 1,5 h osiota, jotka kytkeytyvät yhdeksi kokonaisuudeksi. Osallistu livenä tai tallenteena. 

WordPress on maailman suosituin avoimeen lähdekoodin perustuva sisällönhallintajärjestelmä (CMS). WordPressin ilmainen ohjelmisto toimii useiden verkkosivujen pohjana aina kansainvälisistä uutisyhtiöistä pieniin organisaatioihin. Opettelemalla ja sisäistämällä WordPressin perusteet sekä mahdollisuudet, pääset pitkälle verkkosivujen suunnittelussa, sisältöjen luonnissa ja tietoturvallisessa hallinnassa.


Kenelle 

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat ottaa WordPress-järjestelmän käyttöön tai jotka ovat jo ottaneet järjestelmän verkkosivujen sisällönhallintajärjestelmäksi, mutta tarvitsevat vielä lisäopastusta käytössä. Koulutuksessa käydään WordPressin ominaisuudet ja hallinta hyvin käytännönläheisesti läpi. Koulutuksesta saa vinkkejä myös osaamistaan syventäville, jotka haluavat perustekemiselle lisää varmuutta.


Hyöty 

Koulutuksessa opit WordPress-järjestelmän perusteet ja tutustumme ohjelmiston ominaisuuksiin, työkaluihin ja sisältöjen hallintaan. Koulutuksen jälkeen osaat luoda sisältöjä WordPress-järjestelmällä, sekä tiedät miten käytetyimmät toiminnallisuudet toimivat. Koulutuksessa puhumme myös lisäosien, vimpaimien ja teemojen käytöstä sekä hakukoneoptimoinnista ja tietoturvasta.


Osa 1: WordPress-järjestelmä 

  • WordPress lyhyesti
  • Miksi valita WordPress?
  • Haasteet ja mahdollisuudet
  • Tietoturva
  • Lisäosat, vimpaimet ja teemat 

Osa 2: WordPressin käyttö 

  • Ohjauspaneeli ja hallinta
  • Työkalut
  • Sisällön tuottaminen ja julkaisu
  • SEO – sisältöjen hakukoneoptimoinnista lyhyesti

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: Kaksi webinaaria, jotka voit katsoa omalta koneeltasi, jossa on internetyhteys.

Webinaari 1: 10.9.2019 klo 9.00 – 10.30

Webinaari 2: 11.9.2019 klo 9.00 – 10.30

(HUOM! Jos joku pvm ei sinulle sovi, voit katsoa sen myöhemmin tallenteena, jonka saat sähköpostiisi linkkinä live-webinaarin jälkeen)

Webinaarikoulutuksen hinta 1-2 sarja: 297 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja (sisältää live-webinaarit, webinaaritallenteet ja sähköisen koulutusmateriaalin)


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Jussi Saunamäki

Webinaarin pitää digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, Grapevinen kehitysjohtaja Jussi Saunamäki, joka on rakentanut WordPress-sivustoja eri kokoisille yrityksille vuodesta 2010. Jussilla on kokemusta eri kokoisten WordPress-toteutusten lisäksi myös laajoista verkkosivu-uudistuksista, joissa hän on toiminut mm. vaatimusmäärittelijänä, asiakaskokemuksen kehittäjänä ja koko uudistuksen projektipäällikkönä. Jussia on kiitelty monipuolisena ja käytännönläheisenä digimarkkinoinnin ja –liiketoiminnan kouluttajana.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

"Miellyttävä ja rauhallinen tapa kertoa asioita, erittäin helppo seurata. Ymmärrettävä. Tykkäsin tosi paljon!”

"Hyvä ja selkeä tyyli, asia eteni hyvin ja monta juttua tuli käytyä läpi. Selkeästi monipuolinen tieto koulutusaiheesta."

(4.7)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.