Yhteiskehittäminen osana Palvelumuotoilun ja Muotoiluajattelun ydintoimintoja

Haluatko tietää mitä yhteiskehittäminen oikeasti tarkoittaa ja miten toimia sen mukaisesti?

“Badly managed co-creation process can lead to co-destruction.”

Tämän päivän kilpailutilanteessa organisaatioiden on yhä tärkeämpää ymmärtää syvällisesti asiakkaiden / käyttäjien arvonmuodostusta ja suunnitella oma toimintansa tukemaan niitä.

Kilpailukyvyn säilyttämiseksi ei riitä, että asiantuntijat sisäisesti kehittävät tuotteita ja palveluja, vaan heidän tulee osata osallistaa kehittämisprosessiin eri sidosryhmiä.


Kenelle

Webinaari sopii erinomaisesti asiantuntijoille ja johdolle – kaikille, jotka ovat mukana eri rooleissa organisaatioiden kehittämistoiminnassa.


Hyöty osallistujille

Muotoiluajattelun (design thinking) ja palvelumuotoilun (service design) ydintoimintoihin kuuluu yhteiskehittäminen. Jos haluat olla hyvä palvelumuotoilija tai toimia Design Thinking -prosessin mukaisesti, yhteiskehittämisen periaatteet kannattaa ottaa hyvin haltuun, ettei päädy näennäisosallistamaan.

Yhteiskehittäminen mahdollistaa toimintamallin, jossa kehittäminen lähtee aidosti asiakkaiden / käyttäjien tarpeesta.

Tuloksena organisaation toiminnan suunta kirkastuu ja kilpailukyky paranee.

Tehokas yhteiskehittämisen prosessi ei ainoastaan auta parantamaan kilpailukykyä, vaan myös motivoi henkilöstöä parempiin tuloksiin. Saat myös arvokasta tietoa siitä, mitä asiakkaasi oikeasti arvostavat.


Ohjelma 

Yhteiskehittäminen

  • Mitä yhteiskehittäminen tarkoittaa ja mikä on oikeaa yhteiskehittämistä
  • Yhteiskehittämisen toimintamalli
  • Yhteiskehittämisen prosessi
  • Käytännön toimintamalleista esimerkkejä
  • Webinaarin aikana on aikaa kysymyksille

Ajankohta: 10.2.2021 klo 10.00 – 11.30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa / hlö + alv 24 %.
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen.

Ryhmäetuhinta:
177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa


Peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Krista Keränen

Yhteiskehittämisen ABC

Krista Keränen on palveluliiketoiminnan ja koulutuksen ammattilainen yli 20-vuoden kokemuksella. Kristan vahvuutena on ammatillisen osaamisen lisäksi ihmisten innostaminen ja energisointi.

Krista on palveluliiketoiminnan ja koulutuksen ammattilainen. Tähän mennessä Krista on vetänyt yli 500 koulutusta/ konsultointiprojektia/ työpajaa liittyen palveluliiketoiminnan kehittämiseen ja vastannut useiden innovaatioprojektien toteuttamisesta. Näihin teemoihin liittyen Kristalla on paljon kokemusta ja osaamista erityisesti verkossa vedettävien kokouksien, koulutuksien sekä työpajojen osalta. Lisäksi Kristan pedagoginen osaaminen on vahva.

Krista on väitellyt yhteiskehittämisestä, palvelumuotoilusta ja palveluinnovaatioista Cambridgen yliopistossa 2015. Väitöskirjaprojektin aikana yhdessä tutkimustiimin kanssa Krista kehitti ja tuotteisti pelillisen CoCo Tool Kitin/ CoCo Cosmos-palvelumuotoilutyökalun. Lisäksi Krista on kehittänyt kohta lanseerattavan InnoBoost -pelin ja suunnittelut monenlaisia pellillisiä työkaluja.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

"Käytännönläheinen, innostava kouluttaja!"

"Rento tyyli + hyvä fiilis!"

"Go Krista!"

(4.8)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.