Webinaarisarja, jossa kaksi 1,5 h osiota, jotka kytkeytyvät yhdeksi kokonaisuudeksi. Osallistu livenä tai tallenteena.

Viime vuosina suurta suosionnousua nauttinut YouTube on kanava, jota yritysten ei kannata ohittaa. Suuren käyttäjämäärän ja laajan verkostonsa kautta YouTube tavoittaa lähes kaikki alle 35-vuotiaat suomalaiset. Tämä YouTube-koulutus antaa avaimet tehokkaaseen haltuunottoon erityisesti yrityksen markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin.


Kenelle

Tämä koulutus on sinulle, joka haluat ottaa haltuun YouTuben yritys- tai asiantuntijakäytössä. Olet YouTubessa vasta-aloittelija ja etsit vinkkejä miten ”videoiden hautausmaa” saadaan osaksi yrityksen viestintää ja markkinointia.


Hyöty

Koulutuksessa opit perusteet YouTube-palvelun käyttämisestä ja saat ideoita toimivaan video-sisältöön, videoiden optimointiin sekä näkyvyyden lisäämiseen. Käymme läpi käytännön asioita, kuten YouTuben toiminnallisuuksia, mainontaa ja työkaluja sunnitelmalliseen tekemiseen. Saat myös neuvoja yhteisön rakentamiseen YouTubessa ja käymme läpi vaikuttajamarkkinointia. Koulutuksessa ei harjoitella videoiden kuvaamista tai sisällöntuotantoa käytännössä, mutta saat rahanarvoisia vinkkejä, mitä videotuotannoissa tulisi huomioida.


Osa 1: YouTube-kanavan perusteet ja optimointi

 • Kanavan nimi, ulkoasu ja tagit
 • Perusasetukset kuntoon
 • Videoiden otsikointi ja visuaalinen ilme
 • Videoiden hakukoneoptimointi
 • Sisällöntuotanto ja suunnitelma YouTubessa

Osa 2: Näkyvyyttä videoille

 • Minkälainen videosisältö toimii YouTubessa?
 • Miten rakennat yhteisön?
 • Vuosikalenterin hyödyntäminen
 • Analytiikka osaksi suunnittelua.
 • Mainonta
 • Tubettajayhteistyöt

Ajankohta: Kaksi webinaaria, jotka voit katsoa omalta koneeltasi, jossa on internetyhteys.

Webinaari 1: 5.11.2019 klo 9.00 – 10.30

Webinaari 2: 12.11.2019 klo 9.00 – 10.30

(HUOM! Jos joku pvm ei sinulle sovi, voit katsoa sen myöhemmin tallenteena, jonka saat sähköpostiisi linkkinä live-webinaarin jälkeen)

Webinaarikoulutuksen hinta 1-2 sarja: 297 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja (sisältää live-webinaarit, webinaaritallenteet ja sähköisen koulutusmateriaalin)


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Jussi Saunamäki

Webinaarin pitää Grapevinen tuotantopäällikkö Jussi Saunamäki, joka on käyttänyt YouTubea aktiivisesti vuodesta 2008. Jussi tuntee videopalvelun mahdollisuudet sekä toiminnan niin yksittäisen käyttäjän kuin yrityksen näkökulmasta. Jussilla on myös Google AdWords Video -sertifikaatti YouTube-videomainonnan hallinnasta.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

”Hyvä sisältö ja antoi juuri sitä, mitä otsikko eli kurssin nimi antoi ymmärtää!”

”Hirveästi sain ideoita ja kehittämistarpeita omaan tekemiseen:)"

"Miellyttävä ja rauhallinen tapa kertoa asioita, erittäin helppo seurata. Ymmärrettävä. Tykkäsin tosi paljon!”

"Hyvä ja selkeä tyyli, asia eteni hyvin ja monta juttua tuli käytyä läpi. Selkeästi monipuolinen tieto koulutusaiheesta."

(4.7)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.