Kehity johtajana – näin luot innostavan vision ja toimivan strategian, jotka johtavat tuloksiin

147.00 +alv 24%

Kuvaus

Useimpien organisaatioiden visio ja strategia ovat korulauseita powerpoint esityksissä ja yrityksen verkkosivuilla. Niitä ei muisteta eikä niillä ole vaikutusta organisaation käytännön tekemisiin. Kuitenkin tutkittu tosiasia on, että tarkoituksenmukaisella visiolla ja strategialla on merkittävä vaikutus yrityksen menestykseen ja tuloksiin.

Johtamisen perusasiat säilyvät, vaikka johtajuus on muuttunut vuosikymmenien aikana, ja johtamiseen liittyviä teorioita on kehitetty suuri määrä. Johtamisen perusasiat ovat kyky muodostaa mukaansatempaava ja innostava visio, kehittää toimiva strategia, rakentaa motivoitunut, osaava ja hyvin yhteen toimiva organisaatio, luoda edellytykset saada aikaan tuloksia, sekä varautua tulevaan muuttuvassa maailmassa. Webinaarissa käsitellään kaikkia näitä johtamisen perusasioita, mutta fokus on tarkoituksenmukaisen vision ja strategian suunnittelussa ja toimeenpanossa.

Tässä webinaarissa saat vinkkejä siihen, miten voit tehdä merkittävän vaikutuksena johtajana ja nostaa johtamistaitosi seuraavalle tasolle hallitsemalla nämä johtamisen perusasiat.


Kenelle

Webinaari sopii henkilöille, jotka vastaavat yrityksen kehittämisestä, sekä ihmisiä johtaville henkilöille, esim. CxOt, osastopäälliköt, tiiminvetäjät ja projektinjohtajat.


Hyöty osallistujalle

Webinaarin opeilla nostat johtamisesi seuraavalla tasolle, oppimalla fokusoimaan johtamisesi siihen mikä on tärkeintä.


Kouluttaja

Kouluttajana toimii Hannu Blomqvist, hankejohtaja, Codemen Oy. Hannulla on 25 vuoden käytännön kokemus erilaisten organisaatioiden sekä projektien ja ohjelmien johtamisesta. Tällä hetkellä hän vetää Codemen Oy:n projektipäällikkötiimiä ja johtaa vaativia asiakashankkeita. Hannun erityisosaamisalueita ovat projektin- ja salkunhallinta, organisaation johtaminen ja riskienhallinta.


Ohjelma

  • Vision, mission, strategian ja arvojen merkitys yrityksen toiminnassa
  • Mukaansatempaavan, innostavan ja motivoivan vision muodostaminen
  • Toimivan strategian kehittäminen ja toimeenpano
  • Tuloksiin fokusointi ja tulevaan varautuminen
  • Case esimerkki: projektisalkku strategian toteuttajana

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.