Photoshopin alkeet

147.00 +alv 24%

Kuvaus

Kuvankäsittelyn perusteet viestinnän työkaluna

Photoshopin käytön aloitus voi olla usein hämmentävää lukuisien ominaisuuksien takia. Yksinkertaistenkin kuvakorjausten tekeminen voi tuntua raskaalta opetteluprosessilta. Haasteita syntyy varsinkin silloin, kun yritykselle halutaan tuottaa omannäköistä viestintää mm. sosiaalisen median kanaviin yhdistämällä erilaisia visuaalisia elementtejä.

Photoshopin alkeet  -webinaarissa käydään läpi Adobe Photoshop-ohjelmiston perusominaisuuksia liittyen kuvamateriaalin käsittelyyn ja hyödyntämiseen eri kanavissa.


Kenelle

Webinaari on suunnattu yrityksen viestinnästä vastaaville henkilöille sekä muille Photoshopin käytöstä kiinnostuneille.


Hyödyt

Tämä webinaarikoulutus auttaa sisäistämään ohjelmiston toimintaperiaatteita, termejä ja keskeisimpiä työkaluja, joita markkinoinnissa ja kuvankäsittelyssä tarvitaan.

Photoshopin alkeet antaa mahdollisuudet kehittyä monipuoliseksi ohjelmiston käyttäjäksi ja laajentamaan osaamisalueita visuaalisen työskentelyn maailmassa. Webinaari myös madaltaa kynnystä lähteä syventämään osaamista muihin Adoben ohjelmistoihin.


Kouluttaja

Tuomas Välimaa on toiminut viisi vuotta Encore Digital Marketing Oy:n Art Directorina ja videotuottajana. Kokemusta löytyy Photoshopin käytöstä jo 15 vuoden takaa.


Ohjelma

  • Miksi Photoshop?
  • Ensikatsaus käyttöliittymään
  • Tärkeimmät työkalut
  • Kuinka tehdään kuva sosiaaliseen mediaan

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.