Vaikutusvoiman perusteet – tarkistuslista parempaan vaikuttavuuteen

97.00 +alv 24%

Kuvaus

Menestyjien salainen ase on vaikutusvoima – kyky herättää intuitiotason luottamusta

Tehdään niska limassa töitä menestymisen eteen, muttei ole laitettu kuntoon perustavaa laatua olevaa asiaa – arjen karismaa eli vaikutusvoimaa? Tai sitä on, mutta ehkäpä jopa parempaankin pystyisi. Milloin olet viimeksi tsekannut oman tarkistuslistasi?

Tuntuuko sinusta joskus, että sinulla on osaamista vaikka muille jakaa, mutta sinua ei kuunnella, et saa sanomaasi perille, et saa muita innostumaan, toimimaan.

Kun ymmärretään vaikuttavuuden perusasiat, tulee tuloksia kaikissa tehtävissä, joissa vuorovaikutuskyvyllä on merkitystä. Vaikutusvoiman perusteet on helppo omaksua ja laittaa käytännössä kuntoon.

Vaikuttavuudella saat puolet vähemmällä työllä tuplatulokset!


Kenelle

Kaikki vuorovaikutusammattilaiset – siis sellaiset, joille toisiin ihmisiin vaikuttaminen on työn ja uran keskiössä. Tällaisia ovat mm. vaikuttajat, johtajat, esimiehet, myyjät, asiakaspalvelijat, opettajat, kouluttajat, esiintyjät, asiantuntijat, konsultit, coachit, mentorit… ja kaikki muutkin, jotka ovat tekemisissä muiden ihmisten kanssa – työelämässä ja vapaa-ajalla.


Hyödyt

Opit vaikutusvoiman aakkoset ja miten voit omaa vaikuttavuuttasi kehittää. Miten tehdään syvän luottamuksen rakentaminen? Kun sinuun ja sanomaasi luotetaan, vaikutusvoimasi kasvaa ja tuloksentekokykysi moninkertaistuu.

Tässä webinaarissa käytämme kivoja ja käteviä poll-vaihtoehtokysymyksiä, joihin voit vastata anonyymisti. Voit toki jättää myös vastaamattakin ja vain kuunnella ja seurata koulutusta.

Saat arvokasta tietoa vaikutusvoimasta, hyviä vinkkejä oman vaikuttavuutesi kehittämiseen ja esimerkkejä myös kompastuskivistä, joita kannattaa välttää. Saat käyttöösi kätevän tarkistuslistan, jonka avulla saat aikaan parempaa tulosta ja vaikuttavuutta heti!


Kouluttaja

Toimitusjohtaja, johtamisaktivisti Toni Hinkka on Suomen tunnetuin ja arvostetuin johtamisen ammattimentori ja vaikuttamisen taidon kouluttaja.


Ohjelma

Mitä on vaikutusvoima – arjen karisma?

  • Miksi vaikutusvoima on tärkein yksittäinen taito vuorovaikutusammateissa?
  • Mihin vaikutusvoima perustuu: evoluutio, kulttuuri, aistit ja aivot
  • Miten vaikutusvoimaa voi kehittää?
  • Välitönvaikutteiset vs. pitkää systemaattista harjoittelua vaativat ominaisuudet

Tarkistuslista juuri sinulle!

  • 10 kysymystä ja vastausta vaikutusvoimasta ja sen kehittämisestä

Esimerkkejä ja vinkkejä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.