Henkisen kuormituksen vähentäminen työyhteisössä

97.00 +alv 24%

Kuvaus

Lisää tekemisen meininkiä ja kannustavaa ilmapiiriä!

Entä jos työpäiväsi päätteeksi olisivatkin päällimmäisinä aikaansaamisen ja hallinnan tunteet?
Tämä on mahdollista, kun työyhteisössäsi sitoudutaan vähentämään työn henkistä kuormaa läpi koko organisaation.

Henkisesti hyvinvoivat yksilöt ja tiimit saavat paljon aikaan silloin kun ilmapiiri ja toimintatavat tukevat oikeisiin asioihin keskittymistä. Henkisen hyvinvoinnin esteiden purkaminen on myös avain parhaiden työntekijöiden sitouttamiseen.


Kenelle
Henkisen kuormituksen vähentäminen työyhteisössä -koulutus on räätälöity erityisesti lähijohtajille, esihenkilöille, tiimien vetäjille sekä hr-vastaaville. Koulutuksesta on kuitenkin hyötyä kaikille, jotka haluavat lisää eväitä henkisen kuormituksen vähentämiseksi työyhteisössä.


Hyödyt
Saat konkreettisia ja välittömästi käytäntöön sovellettavia vinkkejä, joilla vähennät työn henkistä kuormaa sekä lisäät työssä viihtymistä ja tuottavuutta.


Kouluttaja

Kouluttajana toimii Pirkko Tavaila, Timanttia Consulting Oy:n hajautetun työn ja etäjohtamisen asiantuntijatiimin jäsen.

Pirkko työskentelee työyhteisöjen kehittämisen parissa yksityisellä ja julkisella sektorilla. Hänellä on vuosien kokemus asiantuntijoiden ja johtajien valmentamisesta. Pirkon erityisosaamista on menestyvän liiketoiminnan ja työhyvinvoinnin yhdistäminen kestäväksi kokonaisuudeksi.

Kouluttajana Pirkko saa kiitosta käytännönläheisestä lähestymistavastaan, monipuolisista esimerkeistään ja konkreettisista työkaluista, joita osallistuja voi soveltaa suoraan omaan työtilanteeseensa.


Ohjelma
1. Henkisten kuormitustekijöiden tunnistaminen
2. Henkisesti hyvinvoivan tiimin kulmakivet
3. Työn sujumiseen liittyvät käytännöt hyvinvoinnin perustana
4. Sosiaalinen tuki ja yhteisöllisyyttä edistävät toimintatavat
5. Esihenkilö henkisen kuormituksen ennaltaehkäisijänä
6. Hyvä työkaveruus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.