Verkkotyöskentelyn termistöt tutuksi

147.00 +alv 24%

Kuvaus

Hybridi, webinaari, verkkokoulutus, etävalmennus, etäopiskelu, verkkotyöskentely, mikä lie?

Onko verkkotyöskentely sinun uusi normaali?

Pohditko, mitä kaikki sen ympärillä vilisevät termit tarkoittavat? 

Mietitkö lisäksi, miten verkkotyöskentelyn työtapoja voisi yhdenmukaistaa?

Tämä webinaarikoulutus on tiivis 90 minuutin tietopaketti, johon voit osallistua ja myös itse vaikuttaa sisällön painopisteisiin poll-vaihtoehtokysymysten ja chatin välityksellä.

Verkkotyöskentely on luonut monille uusia mahdollisuuksia, mutta myös aiheuttanut haasteita sekä tuonut uusia kipupisteitä. Tule mukaan kuulemaan ajankohtaisista termistöistä ja ratkaisemaan muutoksessa olevaa verkkotyöskentelyn sillisalaattisanastoa ja työskentelyä selvemmäksi.


Kenelle

Webinaari sopii erinomaisesti työelämän eri rooleissa oleville henkilöille, jotka haluavat oppia ymmärtämään enemmän verkkotyöskentelystä ja sen termistöstä. Asiantuntijoille, esimiehille, kehittäjille, avainhenkilöille, johtajille, kouluttajille, oppijoille, kaikille osaamisen ylläpidosta kiinnostuneille ammattilaisille.


Hyöty osallistujille

  • Opit tuntemaan verkkotyöskentelyn keskeiset termit ja sitä kautta kehittämään oman organisaation verkkotyöskentelyn termistöä
  • Opit ymmärtämään, millaisia mahdollisuuksia ja haasteita verkkotyöskentely tuo mukanaan
  • Saat käytännön vinkkejä siitä, miten voit kehittää omaa verkkotyöskentelyäsi tai organisaation verkkotyöskentelyä

Kouluttaja

Krista Keränen on palveluliiketoiminnan ja koulutuksen ammattilainen yli 20-vuoden kokemuksella. Kristan vahvuutena on ammatillisen osaamisen lisäksi ihmisten innostaminen ja energisointi.

Krista on palveluliiketoiminnan ja koulutuksen ammattilainen. Tähän mennessä Krista on vetänyt yli 500 koulutusta/ konsultointiprojektia/ työpajaa liittyen palveluliiketoiminnan kehittämiseen ja vastannut useiden innovaatioprojektien toteuttamisesta. Näihin teemoihin liittyen Kristalla on paljon kokemusta ja osaamista erityisesti verkossa vedettävien kokouksien, koulutuksien sekä työpajojen osalta. Lisäksi Kristan pedagoginen osaaminen on vahva.

Krista on väitellyt yhteiskehittämisestä, palvelumuotoilusta ja palveluinnovaatioista Cambridgen yliopistossa 2015. Väitöskirjaprojektin aikana yhdessä tutkimustiimin kanssa Krista kehitti ja tuotteisti pelillisen CoCo Tool Kitin/ CoCo Cosmos-palvelumuotoilutyökalun. Lisäksi Krista on kehittänyt kohta lanseerattavan InnoBoost -pelin ja suunnittelut monenlaisia pellillisiä työkaluja työpajatyöskentelyyn.


Ohjelma 

Verkkotyöskentely

  • Mitä verkkotyöskentely tarkoittaa?
  • Verkkotyöskentelyn keskeiset termit
  • Verkkotyöskentelyn hyödyt ja haasteet
  • Miten tästä eteenpäin?

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.