Tasapuolinen palkitseminen ja hyvä työilmapiiri

147.00 +alv 24%

Kuvaus

Kuinka työntekijöistä tulee sitoutuneita työpaikkansa kulttuurin rakentajia.

Tämän webinaarin tarkoituksena on antaa ideoita ja vinkkejä, sekä konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja palkitsevan yrityskulttuurin johtamiseen, sekä oikeiden työskentelytapojen omaksumiseen ja monistamiseen.

Jokaisella yrityksellä on oma tapansa palkita työssään onnistuvia. Tämä kumpuaa ennen kaikkea johtajien kyvystä ymmärtää miten palkitseminen tulee rakentaa ja kuinka mahdolliset epäkohdat syntyvät. Jokainen yksilöllinen kokemus tuo oman ratkaisevan lisänsä työnteon mielekkyyteen ja motivaatioon, tai vie siitä pois.

Tärkein syy, miksi ihmiset vaihtavat työpaikkaa, on epäreilu kohtelu työpaikalla. Kun ihmiset valitsevat työpaikkaa, ollaan erittäin kiinnostuneita kuulemaan tavoista miten ihmisiä huomioidaan ja minkälainen yleismaine työpaikalla on. Pohdimme, että olisimmeko onnellisia tuossa työpaikassa.

Palkitseminen on parhaimmillaan energisoiva priimusmoottori, ja pahimmillaan parhaat työntekijät kilpailijalle ajava voima.

Ihmisten kohtelun maineesta kaikuvat arvot ja henkilöstön yleiskäytös vaikuttavat siihen, minkälainen tuosta ainutlaatuisesta sosiaalisesta ja psykologisesta kulttuurihengestä muovautuu. Organisaatiokulttuuriin latautuu kokemuksia, odotuksia, filosofiaa ja yhteiset arvot. Nämä kaikki yhdessä muodostavat yrityksestä kuvan, jossa heijastuvat työskentelyn, vuorovaikutuksen ja kanssakäymisen tavat, niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Kun ihmisten huomiointi ja kohtelu on kunnossa, se näkyy myös ulospäin myönteisesti. Tuo on jotain, johon oma nimi halutaan helposti yhdistettävän.

Välittömien taloudellisten vaikutusten lisäksi iloisella ja terveellä henkilöstöllä on hyvä suorituskyky ja maineellinen etu.

On turvallista sanoa, että työympäristömme on työvoima ja markkinakilpailun edessä muuttunut viimeisten vuosikymmenen aikana hurjasti ja tahti vain kiihtyy. Nyt työelämässä on erityisen tärkeää asettaa entistä enemmän panoksia työntekijöiden sitouttamiselle.

Loppujen lopuksi, miten asiakas voisi uskoa kykyysi tarjota pitkäjänteisesti ongelmatonta palvelua, jos et voi edes sitoutua omaan työympäristöösi?

Ihmiset ovat älykkäitä haistamaan ketun kainalossa. Niin oma väki, kuin asiakas. Henkilökunta on minkä tahansa organisaation arvokkainta voimavaraa ja kuten vanha sanonta kuuluu, ihmiset eivät osta vain tuotteita, vaan ihmiset ostavat tuotteita ja ajatuksia tykkäämiltään luotettavilta ihmisiltä.

Aivan kuten minkä tahansa ihmisiä sisältävän toiminnan kanssa, henkilöstöä on vaalittava, tuettava, rohkaistava ja muistettava palkita menestykseen.

Palkitsemistapoja on monia ja palkitsemisjärjestelmän tulee olla lähtökohdiltaan oikein asetettu, koska sen reilua muuttamista pidetään yhtenä vaikeimmista asioista muuttaa työelämässä. Mutta tarvitseeko sen todellisuudessa kuitenkaan olla noin? Onnistuneet kokemukset osoittavat, että ei tarvitse.


Kenelle 

Johtajille, esimiehille, tiiminvetäjille ja sellaisiksi haluaville tai pian tuleville. Kaikille tuottavan työilmapiirin muodostukseen uusia ajatuksia kaipaaville, joille nykyinen meininki aiheuttaa pohdintaa, tai ei vaan ole parasta mihin pystyttäisiin.


Webinaarista saat

  • Tiedot, kuinka tutustua oman yrityksen palkitsemiskulttuuriin ja selvittää sen salat.
  • Miten saada ihmiset kokemaan palkitseminen kannustavana.
  • Miten palkitsemisesta voi tulla innostavaa ja vahvistavaa.
  • Kuinka työntekijöistä tulee sitoutuneita työpaikkansa kulttuurin rakentajia.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii valmentaja, toimitusjohtaja Antti Nevalainen, Valmento Oy.

Antilla on jo 25 vuoden kokemus palveluliiketoiminnasta ja hän on valmentanut ihmisiä menestymään omassa myynti- ja johtamistyössään toistakymmentä vuotta. Taustalla on käytännön menestyksekästä kulttuurin luomista vuosikymmenien varrelta.

Kiitetty kouluttaja ja Menestyvä johtaja -kilpailussakin palkittu Antti kertoo:

Kehittämälläni konseptilla  olen saanut aikaiseksi upeita tuloksia taloudellisesti, kulttuurillisesti ja sosiaalisen pääoman muodossa. 


Ohjelma

  • Miten palkitsemiskulttuuri ilmenee ja kuinka sitä selvitetään.
  • Miksi palkitsemista tarvitsee ymmärtää.
  • Miten tasapuolista ja reilua palkitsemiskulttuuria luodaan.
  • Mikä on ratkaisevaa, kun ihmisiä rekrytoidaan sitoutumaan
  • Vinkkejä hyvän työilmapiirin luomiseen sekä pahimmat sudenkuopat

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.