Yhteiskehittämisen ABC

147.00 +alv 24%

Kuvaus

Yhteiskehittäminen osana Palvelumuotoilun ja Muotoiluajattelun ydintoimintoja

Haluatko tietää mitä yhteiskehittäminen oikeasti tarkoittaa ja miten toimia sen mukaisesti?

“Badly managed co-creation process can lead to co-destruction.”

Tämän päivän kilpailutilanteessa organisaatioiden on yhä tärkeämpää ymmärtää syvällisesti asiakkaiden / käyttäjien arvonmuodostusta ja suunnitella oma toimintansa tukemaan niitä.

Kilpailukyvyn säilyttämiseksi ei riitä, että asiantuntijat sisäisesti kehittävät tuotteita ja palveluja, vaan heidän tulee osata osallistaa kehittämisprosessiin eri sidosryhmiä.


Kenelle

Webinaari sopii erinomaisesti asiantuntijoille ja johdolle – kaikille, jotka ovat mukana eri rooleissa organisaatioiden kehittämistoiminnassa.


Hyöty osallistujille

Muotoiluajattelun (design thinking) ja palvelumuotoilun (service design) ydintoimintoihin kuuluu yhteiskehittäminen. Jos haluat olla hyvä palvelumuotoilija tai toimia Design Thinking -prosessin mukaisesti, yhteiskehittämisen periaatteet kannattaa ottaa hyvin haltuun, ettei päädy näennäisosallistamaan.

Yhteiskehittäminen mahdollistaa toimintamallin, jossa kehittäminen lähtee aidosti asiakkaiden / käyttäjien tarpeesta.

Tuloksena organisaation toiminnan suunta kirkastuu ja kilpailukyky paranee.

Tehokas yhteiskehittämisen prosessi ei ainoastaan auta parantamaan kilpailukykyä, vaan myös motivoi henkilöstöä parempiin tuloksiin. Saat myös arvokasta tietoa siitä, mitä asiakkaasi oikeasti arvostavat.


Kouluttaja

Krista Keränen on palveluliiketoiminnan ja koulutuksen ammattilainen yli 20-vuoden kokemuksella. Kristan vahvuutena on ammatillisen osaamisen lisäksi ihmisten innostaminen ja energisointi.

Krista on palveluliiketoiminnan ja koulutuksen ammattilainen. Tähän mennessä Krista on vetänyt yli 500 koulutusta/ konsultointiprojektia/ työpajaa liittyen palveluliiketoiminnan kehittämiseen ja vastannut useiden innovaatioprojektien toteuttamisesta. Näihin teemoihin liittyen Kristalla on paljon kokemusta ja osaamista erityisesti verkossa vedettävien kokouksien, koulutuksien sekä työpajojen osalta. Lisäksi Kristan pedagoginen osaaminen on vahva.

Krista on väitellyt yhteiskehittämisestä, palvelumuotoilusta ja palveluinnovaatioista Cambridgen yliopistossa 2015. Väitöskirjaprojektin aikana yhdessä tutkimustiimin kanssa Krista kehitti ja tuotteisti pelillisen CoCo Tool Kitin/ CoCo Cosmos-palvelumuotoilutyökalun. Lisäksi Krista on kehittänyt kohta lanseerattavan InnoBoost -pelin ja suunnittelut monenlaisia pellillisiä työkaluja.


Ohjelma 

Yhteiskehittäminen

  • Mitä yhteiskehittäminen tarkoittaa ja mikä on oikeaa yhteiskehittämistä
  • Yhteiskehittämisen toimintamalli
  • Yhteiskehittämisen prosessi
  • Käytännön toimintamalleista esimerkkejä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.