Oletko aina miettinyt, mistä kollegat tai tuttavat saavat kaikki tietonsa? Tai oletko jo perustanut Twitter-tilin itsellesi tai yrityksellesi, mutta et oikein osaa hyödyntää sitä. Ei hätää! Asia ei ole monimutkainen, vaan täysin haltuunotettavissa. Sinustakin voi tulla Twitter-legenda, jos niin haluat!

Mitä Twitteristä pitää tietää, jotta sitä voi käyttää tehokkaasti ja hyödyllisesti? Entä miten omaa ja yrityksen asiantuntemusta voisi tuoda siellä enemmän esille. Nappaa tästä webinaarista kaikki oleellinen tieto ja väännä Twitter-käyttösi uudelle tasolle!


Kenelle
Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Twitterin hyötykäytöstä. Ennakkotietona on hyvä olla se oma profiili ko. kanavassa, vaikka sitten äskettäin perustettuna.


Hyöty
90 minuutissa kaikki oleellinen tieto tästä paljon puhuttavasta kanavasta. Kuuntele tämä webinaari ja säästä omaa aikaasi menemällä suoraan asiaan.


Ohjelma

Webinaarissa käydään läpi mm. seuraavia aiheita:

  • Tärkeää taustatietoa
  • Twitterin peruskäyttö pähkinänkuoressa
  • Twitterin tehokas hyödyntäminen eli ne kuuluisat kikkakolmoset
  • Millaista sisältöä voi / pitää tuottaa henkilönä? Entä yrityksenä?
  • Mainostaminen Twitterissä pähkinänkuoressa

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 26.4.2018 klo 13.00 -14.30 (webinaarin voit katsoa myös tallenteena silloin kun sinulle sopii)

Koulutuksen hinta: 177 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään webinaarin, koulutusmateriaalin ja tallenteen


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Marika Siniaalto

Twitter haltuun!

Kouluttajana toimii digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median asiantuntija Marika Siniaalto Grapevinesta.

Marika on Grapevinen perustaja ja tomitusjohtaja – pitkän linjan digiammattilainen sekä some-osaamisen parasta kärkeä. Kouluttajana Marika on saanut paljon kiitosta selkeästä tyylistä ja käytännönläheisestä otteesta.

Grapevine on puolestaan helsinkiläinen sosiaaliseen mediaan erikoistunut digimarkkinointitoimisto, jossa bisnesälyllä varustettu tiimi tekee asiakkailleen tulosta suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti monipuolisen keinovalikoiman säestyksellä.


 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.