Mikä on webinaari?

Webinaari on internetissä toteutettu tapahtuma, johon sekä esiintyjät että osallistujat liittyvät omalta tietokoneeltaan paikasta riippumatta. Pääset mukaan webinaariin klikkaamalla henkilökohtaista osallistumislinkkiä, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen webinaarin alkamisajankohtaa.

Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse. Voit osallistua webinaariin myös tabletilla tai älypuhelimella.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi.

Webinaarikoulutuksen hyödyt

Voit osallistua asuinpaikkakunnastasi riippumatta kätevästi internetin kautta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

R

Ei matkustamista ja siihen liittyviä kustannuksia

R

Ei ylimääräistä ajankäyttöä

R

Ei riskiä tilaisuuden sisällön menemisestä ohi esteen sattuessa

R

Mahdollisuus kerrata koulutuksen sisältöä jälkikäteen

Täydellinen videotallenne  – kertaa koulutusta niin monta kertaa kuin haluat

Koulutuksen jälkeen osallistuja saa käyttöönsä webinaaritaltioinnin sekä lisäksi koulutusaineiston pdf-muodossa. Tallenne on katseltavissa henkilökohtaisen linkin kautta. Se toimitetaan sinulle sähköpostitse noin kolmen arkipäivän sisällä koulutuksen toteutuksesta. Jos siis olet livewebinaarin aikaan estynyt, voit katsoa tallenteen myöhemmin, silloin kun sinulle sopii.

WebAkatemian webinaarikoulutukset toteutetaan Citrix GoToTraining –järjestelmällä.

Webinaari vapauttaa – katsele ja kuuntele töistä, kotoa, mökiltä, vaikkapa laiturin nokasta, sinä päätät – tallenteen voit seurata reissun päällä myös ajasta ja paikasta riippumatta.

Ota yhteyttä


  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

WebAkatemia.fi /Varangi Oy

Helsinki
Y-tunnus: 2120918-8

Laskutus

Laskutus
p. 041 534 6643
asiakaspalvelu@nullwebakatemia.fi

Koulutusjohtaja

Jenni Liuski
P. 044 237 9673
jenni.liuski@nullwebakatemia.fi