Osallistumisohjeet

Ilmoittautumisen jälkeen saat WebAkatemialta vahvistusviestin sähköpostiisi. Noin 10 minuutin kuluttua saat myös englanninkielisen sähköpostin osoitteesta customersupport@nullgototraining.com. Saat myös muistutuksen webinaarista viikkoa, päivää ja tuntia ennen webinaarin alkua. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse, sillä webinaarihuoneessa luennoitsijan kanssa kommunikoidaan chatin välityksellä. Voit osallistua webinaariin myös tabletilla tai älypuhelimella.

Jotta webinaariin osallistuminen sujuisi mutkattomasti, testaa tietokoneesi ja työpaikkasi internetyhteys etukäteen klikkaamalla seuraavaa linkkiä:

 

 

Löydät GoTo:n järjestelmävaatimukset täältä.

Liity testi -webinaariin

Jos ongelmia ilmenee, otathan yhteyttä support@nullservice.webakatemia.fi.

 

Webinaaripäivän alkuvalmistelut

Noin tuntia ennen webinaaria saat sähköpostia osoitteesta customersupport@nullgototraining.com. Viestissä on punainen osallistumislinkki, jossa lukee “Join”.
Sinulla on kolme eri vaihtoehtoa liittyä webinaariin:

Webinaariin osallistuminen tietokoneelta:

Klikkaa saamaasi osallistumislinkkiä 5 minuuttia ennen webinaarin alkua. Jos Google Chrome tai Microsoft Edge on oletusselaimesi, olet jo webinaarihuoneessa. Muussa tapauksessa kopioi linkki oletusselaimestasi Google Chromeen.

Webinaariin osallistuminen älypuhelimella tai tabletilla:

Aloita alkuvalmistelut varmuuden vuoksi 15 minuuttia ennen webinaarin alkua. Klikkaa osallistumislinkkiä ja asenna älypuhelimeesi tai tablettiisi GotoTraining (iOS- tai Android)-sovellus. Käytä sovellukseen kirjautuessa samaa sähköpostiosoitetta jota käytit rekisteröityessäsi webinaariin. Kun olet kirjautunut sisään, näkyvät ne webinaarit joihin olet ilmoittautunut automaattisesti sovelluksessa.

Tavataan webinaarihuoneessa!

Jos tarvitset apua, lähetä sähköpostia osoitteeseen support@nullservice.webakatemia.fi.

 

You are registered to webakatemia email screenshot

Q & A

Voinko testata webinaariin liittymistä etukäteen?

Voit tältä sivulta seurata ohjeita ja valita ”Join Now”, jolloin GoTo -sovellus aukeaa automaattisesti ja liittyy testiwebinaariin. Kuvan mukaisen ruudun pitäisi avautua.

En saanut osallistumislinkkiä osoitteesta customercare@nullgototraining.com.

Linkki saapuu sähköpostiisi noin 10 minuuttia rekisteröitymisen jälkeen. Jos sähköpostia ei kuulu, tarkista roskapostisi. Jos linkkiä ei löydy roskapostista, ota yhteyttä tekniseen tukeen support@nullservice.webakatemia.fi.

En ehdikään osallistua huomisen webinaariin, onko mahdollista peruuttaa?

Vaikka et ehdikään osallistua ollenkaan tai osittain, saat silti webinaaritallenteen ja koulutusmateriaalit myöhempää käyttöä varten. Linkki on voimassa puoli vuotta ja saat sen sähköpostiisi tilaisuuden jälkeen.

Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Osallistuin webinaariin, mistä voin katsoa tallenteen?

Saat webinaarin jälkeen päivän sisään sähköpostiin linkin, jolla saat tallenteen sekä webinaarin materiaalit käyttöön. Linkistä avautuu salasanasuojattu sivu.

Jos sähköpostia ei kuulu, tarkista roskapostisi. Jos et löydä tallennelinkkiä roskapostistakaan, ota yhteyttä tekniseen tukeen support@nullservice.webakatemia.fi.

Kauanko tallenne on katsottavissa?

Webinaarin jälkeen saamasi tallennelinkki on voimassa kaksi kuukautta.