Valitse sivu

Erinomaista palautetta saanut R-analytiikan kurssi nyt webinaarina

Miksi R?

Data-analytiikan hyödyntäminen tuo yrityksille selviä kilpailuetuja, ja analytiikan osaajille riittää kysyntää. R:n osaajia tarvitaan, koska se on eräs laajimmin käytetyistä ohjelmistoista nykypäivän analytiikassa. Se on ilmainen ja laajan yhteisöllisen tuen ansiosta sille löytyy suuri valikoima erilaisia työkaluja. R on yksi parhaista työkaluista data-analytiikkaan.


Mitä koulutus tarjoaa?

Opit R:n perusteet ja osaat käyttää R Studiota sujuvasti. Saat perehdytyksen erilaisiin data-analyysimenetelmiin ja opit valitsemaan erilaisille datoille parhaiten soveltuvat menetelmät. Pystyt hyödyntämään tietokannoista peräisin olevia laajoja data-aineistoja. Näet, miten R:llä toteutetaan helposti interaktiivisia visualisointeja ja web-sovelluksia. Saat käyttöösi laajan valikoiman esimerkkianalyyseja, joita voit hyödyntää itseopiskelussa ja työssäsi.


Kenelle?

Aloitteleville analyytikoille, ammatillista osaamistaan kehittäville tietoalan ammattilaisille, tutkimus- ja kehitystehtävissä toimiville asiantuntijoille ja nykypäivän analytiikan mahdollisuuksista kiinnostuneille. Aikaisempaa R- tai ohjelmointikokemusta ei vaadita.


Webinaarikoulutuksessa tarvitset tietokoneen (Windows, Linux tai Mac), johon voit itse ladata ja asentaa ohjelmistoja sekä R:n paketteja kurssin aikana. Saat käyttöösi sähköisen materiaalipankin, jossa pääset katsomaan tallenteet ja lataamaan koulutusmateriaalit itseopiskelua varten.


Sisältö

Kurssi koostuu kolmesta 1,5 h webinaarista. Jokaisessa webinaarissa käsitellään yksinkertaisia analyyseja, joiden avulla esitellään analyysimenetelmien periaatteet ja käytännön toteutus.

Webinaari 1

 • R Studio työympäristönä
 • Johdatus R-kieleen, datan käsittelyyn ja analyysien toteutukseen

Webinaari 2

 • Analytiikkaa R:llä case-esimerkkien avulla
  • esimerkkejä erilaisten datojen analytiikasta; kysely- ja markkinatutkimukset, demografinen data, teollisen tuotannon data
  • visuaalisen analytiikan hyödyntäminen datan informaatiosisällön esiintuomiseksi; perusmenetelmät ja edistyneemmät menetelmät
  • esimerkkejä edistyneen analytiikan mahdollisuuksista; AI, ennustaminen…

Webinaari 3

 • R:n liittäminen Mongo DB -tietokantaan ja laajojen datamassojen analysointi
 • Interaktiiviset visualisoinnit ja web-sovellusten toteutus R Studion Plotly- ja Shiny-ympäristöissä

Ajankohta: Kolme iltapäiväwebinaaria, jotka voit katsoa omalta koneeltasi, jossa on internetyhteys.

Webinaari 1: 17.8.2017 klo 13.00 – 14.30

Webinaari 2: 21.8.2017 klo 13.00 – 14.30

Webinaari 2: 28.8.2017 klo 13.00 – 14.30

(HUOM! Jos joku pvm ei sinulle sovi, voit katsoa sen myöhemmin tallenteena, jonka saat sähköpostiisi linkkinä live-webinaarin jälkeen)

Webinaarikoulutuksen hinta 1-3 sarja: 397 eur. (+ alv 24 %) / osallistuja (sisältää live-webinaarit, webinaaritallenteet ja sähköisen koulutusmateriaalin)


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kesäetu sinulle! Ilmoittaudu nyt - saat kaupan päälle 97€:n arvoisen vapaavalintaisen webinaaritallenteen. Tarjous on voimassa 12.8 saakka.

Erkki Räsänen

Kouluttajana toimii Tkt Erkki Räsänen. Erkki on teknologiayrittäjä ja kokenut kouluttaja, hänen erikoisalueitaan ovat data-analytiikka, datan hyödyntäminen ja teollinen internet. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus matemaattisten menetelmien ja data-analytiikan hyödyntämisestä liike-elämässä, teollisuudessa ja tieteessä.


 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.