Valitse sivu

”Tämän helpommaksi omien taitojen kehittäminen ei enää voi mennä!”

Miksi Excel?

Excel on loistava työväline raportointiin. Se on parhaimmillaan muiden järjestelmien rinnalla, kun haluat yhdistää tietoja useista eri lähteistä ja saada niistä selkeitä raportteja.


Kenelle

Koulutus soveltuu sinulle, joka haet muista järjestelmistä aineistoja, muokkaat ja yhdistät niitä sekä haet niistä oleellista tietoa. Haluat säästää aikaa ja kätevästi käsitellä isoja aineistoja Excelin helppojen ominaisuuksien avulla.

Koulutuksesta saat kattavan paketin aineiston käsittelyyn liittyvistä työkaluista ja paljon muita aikaa säästäviä vinkkejä, joiden avulla saat varmuutta Excelin käyttöön.


Ohjelma

Webinaarissa saat vastauksen seuraaviin kysymyksiin:

  • Minkälaista aineistoa voidaan Excelillä käsitellä?
  • Kuinka tuon aineistoa Exceliin?
  • Kuinka muokkaan aineistoa?
  • Mitä hyötyä on taulukkotoiminnosta?
  • Kuinka tulostan ison taulukon?
  • Kuinka yhdistän, lajittelen ja suodatan taulukkoja?
  • Kuinka helpotan taulukon tarkastelua väreillä ja korostuksilla?
  • Kuinka saan tehtyä kätevästi yhteenvetoja? Välisummilla, yhteenvetofunktioilla?
  • Katsaus Pivot-raportointiin

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 8.9.2017 klo 9.00 – 10.30 (voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta: 177 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään live- ja webinaaritallenteen sekä koulutusmateriaalin


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kesäetu sinulle! Ilmoittaudu nyt - saat kaupan päälle 97€:n arvoisen vapaavalintaisen webinaaritallenteen. Tarjous on voimassa 12.8 saakka.

Arja Kuukkanen

Koulutuksen asiantuntijana toimii Arja Kuukkanen Powen Oy:sta. Arjalla on yli 20 vuoden kokemus Microsoft Office Excel -ohjelman kouluttamisesta, konsultoinnista ja sovelluskehityksestä.

Arja on menestyksekkäästi toteuttanut tiedonkeruu- ja raportointiratkaisuja henkilöstösuunnitteluun niin pienille kuin isoille organisaatioille.

Arja on erittäin kokenut ja pidetty kouluttaja. Hänen asiantuntevaa ja rauhallista tyyliä kiitellään. Hänen ohjauksessaan uuden oppiminen ja muistin virkistäminen on helppoa ja miellyttävää.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

”Kiitos! Koulutus helpottaa työtäni!”

”Saan isoja aineistoja suoraan järjestelmistä ja näiden työkalujen avulla muokkaan niitä paljon nopeammin.”

”Mukavat pikku vinkit välissä on sitä ns. herkkua.”

”Erittäin selkeäsanainen esittäjä.”

(4.8)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.