Hankaliin työsuhdetilanteisiin tarttuminen varmistaa tiimin tuloksellisen toiminnan! 

Onko tiimissäsi alisuoriutujia tai riidankylväjiä? Onko palautteen antaminen hankalaa? Haluatko parempaa työhyvinvointia työntekijöillesi? Onko tiimissäsi ristiriitoja ihmisten välillä, huono yhteishenki tai jännittynyt ilmapiiri? Joudutko antamaan varoituksen jollekin tai jopa irtisanomaan?

Esimies kohtaa haastavia työsuhdetilanteita työssään. Näitä tilanteita ovat mm korjaavan tai kriittisen palautteen antaminen työsuoritukseen tai käyttäytymiseen liittyen, työpaikan ristiriitatilanteisiin puuttuminen tai vaikkapa työpaikan erilaiset muutostilanteet.

Maton alle lakaisu tai ajan kuluminen ei kuitenkaan valitettavasti auta. Vastuullinen esimies tarttuu asioihin heti. Esimies tarvitsee kuitenkin tukea ja keinoja haastavista tilanteista selviytymiseen. Työyhteisön ilmapiirillä on vaikutusta ihmisten työintoon, tuloksellisuuteen ja parempaan työhyvinvointiin. Miten varmistetaan, että  haluttu viesti menee hankalissakin tilanteissa perille? Miten, että haluttu ja tarvittu muutos tapahtuu? Entä jos ei tapahdu, mitä sitten?


Kenelle

Johtajille, esimiehille, tiiminvetäjille, henkilöstöhallinnon ammattilaisille, joiden työhön kuuluu esimiestyön tukeminen ja kehittäminen.


Tämän koulutuksen hyödyt

Kuulet, miksi hankaliin tilanteisiin pitää puuttua ajoissa, miten se tehdään jämäkästi mutta rakentavasti ja mitä seurauksia on nähtävissä sekä oikeinalaisesta puuttumisesta että puuttumatta jättämisestä. Saat lisää rohkeutta ja itseluottamusta hoitaa hankalat tilanteet niin, että lopputulos on kaikkein osapuolten kannalta paras mahdollinen.


Ohjelma

Työyhteisön vuorovaikutuskulttuuri – avointa, rehellistä ja kunnioittavaa!

  • Kenen vastuulla?
  • Ihmisten erilaisuus – rikkaus vai rikos?

Puuttuminen ja palautteen antaminen

  • Käytännön tilanteet – miksi ja miten toimitaan?
  • Lujuutta ja lempeyttä oikeassa suhteessa
  • Tunteet ja toiminta  hankalissa työsuhdetilanteissa

Mitä sitten, jos puuttuminen ei tuo toivottua tulosta?

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 16.5.2018 klo 13.00 – 14.30 (webinaarin voit katsoa myös tallenteena silloin kun sinulle sopii)

Koulutuksen hinta: 177 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään webinaarin, koulutusmateriaalin ja tallenteen


Peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Maritta Joki

Maritta Joki Mentoritas Oy, esimies- ja työyhteisövalmentaja, coach ja mentori.

Marittalla on vuosien kokemus esimies-, johto- ja henkilöstöalan tehtävistä ja projekteista. Hän on kouluttanut, mentoroinut ja valmentanut esimiehiä parempaan johtamiseen ja tiimityöhön, vuorovaikutuksen kehittämiseen, tuloksellisempaan henkilöstöjohtamiseen ja hr-asioiden hoitoon, yksilöiden ammatilliseen kehittymiseen, itsetuntemuksen ja itsensä johtamisen lisäämiseen ja työssä jaksamiseen sekä valmentanut tiimejä rakentavampaan vuorovaikutukseen.


(4.9)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.