Hyödynnä positiivista psykologiaa ja paranna tiimisi suorituskykyä, sitoutumista ja hyvinvointia! 

Positiivinen psykologia on noussut viime vuosina vauhdilla ihmisten ja sitä kautta työyhteisöjen ja johtajien agendalle. Tiedätkö sinä, mitä positiivinen psykologia on ja miten sitä kannattaa hyödyntää työyhteisöjen tuottavuuden ja hyvinvoinnin parantamisessa?

Tiesithän, että positiivinen psykologia ei ole hypetystä, vaan aidosti työyhteisön tuottavuutta ja resilienssiä parantava asia, jota on myös tieteellisesti paljon tutkittu.

Tule mukaan webinaariin poimimaan käytännönläheiset vinkit positiivisen psykologian hyödyntämisestä työelämässä!


Kenelle

Koulutus sopii sekä nykyisille että tuleville johtajille, esihenkilöille ja tiiminvetäjille, jotka haluavat parantaa työyhteisön tuottavuutta ja hyvinvointia. Koulutus sopii myös kaikille muille, (esim. HR, työhyvinvointipäälliköt, konsultit jne.) jotka ovat kiinnostuneita positiivisen psykologian hyödyntämisestä työelämässä.


Hyödyt

Tämä webinaari tarjoaa kattavan ja käytännönläheisen tietopaketin positiivisen psykologian hyödyntämisestä johtamisessa. Se on räätälöity johtajien ja esihenkilöiden tarpeisiin, mutta sopii loistavasti myös muille positiivisesta psykologiasta työelämässä kiinnostuneille.


Sisältö

Johdatus johtamiseen positiivisen psykologian avulla

Positiivisen kulttuurin rakentaminen

Vahvuuspohjaisen johtamisen kehittäminen

Resilienssin ja hyvinvoinnin edistäminen

Tiimin inspiroiminen ja motivoiminen

Tehokas viestintä ja palaute

Suorituskykyisen tiimin rakentaminen ja muutoksen johtaminen

Yhteenveto ja seuraavat askeleet

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 26.4.2024 klo 13.00 – 14.30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Webinaarikoulutuksen hinta: 247 euroa / hlö (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 2 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 227 euroa / hlö (+ alv 24 %), kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa, 197 euroa / hlö (+ alv 24 %), kun samasta organisaatiosta on kolme tai useampia osallistujia.

Laskutus tapahtuu, kun koulutuksen toteutuminen varmistuu.


Peruutusehdot:
Jos osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 8 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Mira Kivistö

Positiivinen psykologia työelämässä – johda onnistumista! (90 min)

Kouluttajana toimii Mira Kivistö ConTe Oy:stä. Miralla on usean vuoden kokemus henkilöstön ja toiminnan kehittämisestä sekä esihenkilötyöstä mm. Finnairilla. Koulutukseltaan Mira on kauppatieteiden maisteri ja valtiotieteiden kandidaatti. Lisäksi hän on opiskellut mm. psykologiaa, työpsykologiaa ja positiivista psykologiaa sekä organisaatioiden kehittämistä.

Miran vahvuus on kokonaisvaltainen lähestymistapa, joka perustuu hänen vankkaan kokemukseensa sekä itse esihenkilönä että heidän kehittäjänään.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

”Miralla on innostava ja konkreettinen tapa asioiden läpikäyntiin sekä paljon osaamista.”

”Selkeä ja helposti ymmärrettävä.”

”Kouluttajana Mira oli asiantunteva, mutkaton, ja tyyliltään pirteä.”

(4.8)

Ilmoittautuminen

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)


Kyllä, ilmoittaudun Positiivinen psykologia työelämässä – johda onnistumista! (90 min) -koulutukseen
26.04.2024, klo 13:00 - 14:30

 
Hlö(ä)

Uusi webinaarikoulutus!

"*" näyttää pakolliset kentät