Työelämä perustuu pitkälti luottamukselle. Luottamuksen olemassaolo helpottaa yhteistyötä, sillä silloin ei kaikkea tarvitse varmistaa. Asioiden sujumisen lisäksi luottamuksella on suuri merkitys myös ihmisten hyvinvoinnin kannalta. Luottamuksellisessa ilmapiirissä on helppoa ja mukavaa työskennellä. Nykyisin paljon esillä oleva työntekijäkokemus muodostuu luottamuksellisessa työyhteisössä useimmiten hyväksi – ja tämä heijastuu myös asiakkaille ja sitä kautta organisaation tulokseen.

Tässä webinaarissa keskitymme luottamuksen rakentamiseen erilaisten ihmisten kanssa toimittaessa. Kuulet myös luottamuksen rakentamiseen liittyvästä paradoksista ja opit välttämään sen sudenkuoppia.


Kenelle:

Webinaari sopii hyvin esimiehille, asiantuntijoille, myyjille ja asiakastyötä tekeville – kaikille, joille sujuva yhteistyö ja yhteisymmärrys on tärkeää työssä onnistumisen kannalta. Sopii hyvin myös yrittäjille ja johtotehtävissä toimiville.


Hyödyt:

 • Opit eri tapoja luottamuksen rakentamiseksi
 • Ymmärrät miten erilaiset ihmiset tulkitsevat luottamuksen
 • Kuulet luottamuksen vaikutuksista työelämässä
 • Vältät luottamuksen rakentamisen paradoksin sudenkuopat
 • Kehität itseäsi luottamuksen rakentajana

Ohjelma:

 • Luottamuksen merkitys työelämässä
 • Mistä tietää, onko ihmisten välillä luottamusta?
 • Eri tapoja luottamuksen rakentamiseksi
 • Miten erilaiset ihmiset tulkitsevat luottamuksen?
 • Miten kehitän itseäni luottamuksen rakentajana?
 • Aikaa kysymyksille

Ajankohta: 28.4.2020 klo 10.00 – 11.30 (voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään live- ja webinaaritallenteen sekä koulutusmateriaalin.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Mira Kivistö

Valmentajana toimii Mira Kivistö ConTe Oy:stä. Mira on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja valtiotieteiden kandidaatti. Hän on myös opiskellut psykologiaa ja työpsykologiaa. Mira toimii henkilöarvioijana ja kouluttaa mm. vuorovaikutustaitoja esimiehille ja tiimeille. Kouluttajana Mira on saanut positiivista palautetta mm. innostavuudestaan ja käytännönläheisyydestään.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

”Miralla on innostava ja konkreettinen tapa asioiden läpikäyntiin sekä paljon osaamista.”

”Selkeä ja helposti ymmärrettävä.”

"Ihan huippu, nautin joka hetkestä."

”Kouluttajana Mira oli asiantunteva, mutkaton, ja tyyliltään pirteä.”

(4.8)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.