Hyvä WebAkatemian asiakas ja yhteistyökumppani,

Suuret kiitokset tästä kevätkaudesta!

Monilla tavoin tämä on ollut hektinen uudistumisen aika, pitäen sisällään onnistumisia ja digiajan haasteita. Paljon on tämän päivän ja tulevaisuuden eteen tehty töitä ja innovoitu uusia juttuja upean osaamisverkoston kanssa yhdessä. Kiitos!

Olen iloinen WebAkatemian kehittäjänä ja sisällöntuottajana, että olemme lyhyellä ajalla pystyneet kanssanne lanseeraamaan tärkeiden lähivalmennusten rinnalle ketterän ja monipuolisen osaamisen kehittämisen konseptin ja brändin, joka on otettu erityisen hyvin vastaan – monien ilmaisten webinaarien jo turruttaessa sähköistä tietotulvaa. WebAkatemia tunnetaan kovatasoisten ja ajankohtaisten webinaarikoulutusten tuottajana ja sen vuoksi hintalappukin on ihan kohdallaan. Asiakas saa rahoilleen todellista vastinetta eikä vain lupauksia.

Webinaarien eli verkkotapahtumien lisäksi olemme lisänneet tarjoomaamme verkkokoulutukset eli ajasta ja paikasta riippumattomat monimoduuliset kurssit, jotka on helppo katsoa ja kuunnella juuri silloin, kun tietoa tarvitsee ja oma energiataso on kohdillaan. Verkkokoulutusten tehtävät ja harjoitukset vahvistavat oppimista ja voit samalla jalkauttaa saamasi tiedon todellisiin käytännön työtehtäviin.

Nyt kannattaa valmistautua syksyn osaamisvaatimuksiin ja hyödyntää myös koulutusten kesäetu. Tutustu siis ihan rauhassa koulutuskalenteriimme, tallenteisiin sekä verkkokoulutuksiin! Nyt otetaan rennosti ja hypätään hallitusti möljältä!

Toivotan omasta ja tiimini puolesta ihanaa ja rentouttavaa kesäaikaa!

Erja Laurila
Koulutustuottaja, liiketoimintajohtaja

 

ps. Nähdään Esimies- ja Henkilöstömessuilla 4.-5.9.2018! Tule poikkeamaan ständillämme. Ilmoittaudu mukaan tästä.