Hyvä asiantuntija,

Erja Laurila

Erja Laurila

WebAkatemian OpeBlogi  on kouluttajien, yhteistyökumppanien ja asiakkaiden sivusto, jossa julkaisemme ajankohtaisia blogeja, mielenkiintoisia artikkeleita, videoita ja teasereita.

Tällä palstalla kerromme tulevista webinaarien koulutusteemoista ja tulevaisuuden trendeistä, pohdimme digiajan ilmiöitä. Sivuston sisällöntuottajia olemme me kaikki, joita kiinnostaa koulutus, itsensä kehittäminen sekä yritysten ja organisaatioiden ratkaisut esim. kannattavuuden parantamisen, palveluprosessien, esimiestyön ja henkilöstön hyvinvoinnin näkökulmista.

Päätoimittajana toimii Erja Laurila, WebAkatemian Co-Founder, koulutustuottaja ja -suunnittelija, jolla on yli 20 vuoden kokemus täydennyskoulutuksesta ja osaamisen kehittämisestä. Mielenkiinnon aiheita ovat esimiestyö, johtaminen sekä monipuolinen asiantuntijoiden tietotyö ja strateginen kehittäminen. Sydämenasiana Erjalla on missio vaikuttavasta ja aitoa merkitystä tuottavasta koulutustarjoomasta.

Osaaminen luo turvallisuudentunnetta

Me haluamme WebAkatemiassa auttaa ihmisiä omilla kasvupoluillaan ja yrityksiä menestymään – se luo hyvinvointia työpaikoille, koteihin ja myös yhteiskunnallisesti. Toimimme ketterästi ja visionäärisesti, mutta ennen kaikkea arjen käytännönläheisiä osaamishaasteita yhdessä kampittaen.

Webinaarit ovat ajan hermolla – ne ovat käteviä, kustannustehokkaita sekä ajasta ja paikasta riippumattomia. Webinaari on verkossa tapahtuva live-tapahtuma, joten parhaimmillaan se toimii juuri sillä hetkellä, kun lähetys tehdään. Tuolloin osallistujalla on mahdollisuus kysyä ja kommentoida sekä antaa oman panoksensa vastaamalla myös mahdollisiin vaihtoehtokysymyksiin.

Koulutusaineistot saat myöhempää käyttöä varten omaan verkkomateriaalipankkiisi ja sisällön voi toki katsoa myös tallenteena – silloin kun se itselle parhaiten sopii. Konseptina webinaarit ja verkkokoulutukset ovat digiaikaa parhaimmillaan, unohtamatta rinnalla kulkevia muita osaamisen kehittämisen metodeja, joissa mielellämme autamme.

Jos haluat tulla mukaan WebAkatemian kirjoittajarinkiin, otathan yhteyttä! Kivat, mielenkiintoiset ja ajankohtaiset jutut ovat tervetulleita.

Iloisin kirjoittajaterkuin

Erja Laurila, WebAkatemia