Arvoisat asiakkaat ja yhteistyökumppanit, energistä elokuuta!

Kesäloma on ollut onnistunut, kun mieli halajaa jo töihin. Näin olen kuullut tänä viikonloppuna moneltakin tuttavalta kesäisillä kuntopoluilla ja aurinkoisilla terasseilla.

Olen itse aivan innostunut, nyt kun uudistunut webinaariohjelmistomme starttaa leppoisan kesän jälkeen. Koulutuskalenterissa on ajankohtaisia ohjelmia, uusia sisältöjä ja aiempia hittejä. Mukana remmissä on uusia kouluttajia ja jo monille tuttuja asiantuntijoita.

 

Kylläpä oli aikamoinen kevät. Korona kurmuutti ja kyykytti, mutta niin vaan sieltä kölin alta taas noustiin raikkaampaan ilmaan. Poikkeustilanteissa rakentuu aina uutta. Sinnikkäät tekijät ja osaamisestaan huolehtivat menestyjät löytävät uusia polkuja ja keinoja. Vaikka virusta ei ole vielä taltutettu, yhteiskunta pyörii ja osaamisen pitää olla kunnossa. Webinaarikoulutukset ovat hyvä keino pysyä kartalla; opiskelu ja tietojen päivitys hoituu kätevästi etänä.

Ammatillisesti elämme herkullista aikaa. Ehkä pieni pysähtyminen ja ajattelun ajattelu teki jopa terää muutoinkin. Onneksi ei lamaannuttu, vaan käärittiin hihat yhdessä. Uusia avauksia, konsepteja ja metodeja on otettu käyttöön. Me konkaritkin olemme oppineet itse lisää samalla, kun palvelemme ja  ohjaamme vanhoja ja uusia asiakkaitamme etätyöskentelyyn ja verkossa opiskeluun.

WebAkatemia yhteistyössä laaja osaamisverkostomme

WebAkatemian laadukkaat webinaarikoulutukset pitävät pintansa uusien toimijoiden ilmaisten sisäänheittotuotteiden tulvassa. Prosessit ovat hioutuneet viimeisen kolmen vuoden aikana ja lastentaudit on sairasteltu leanisti jo aiemmin. Uusia palvelutuotteita on lanseerattu ja niin tehdään edelleenkin. Helppoa, kätevää ja kustannustehokasta! Näin kiittelevät asiakkaamme.

Saimme lisää ajankohtaisia aiheita ja kovasti odotettuja uusia webinaarikouluttajia loistavaan osaamisverkostoomme. Olemme saaneet uusia ideoita ja kehittäneet toimintaamme hyvin alkaneiden yhteistuotantojen nosteessa.

Uusi koulutuspalvelu: Webinaarikortin™ avulla koulutat henkilökuntasi suunnitelmallisesti, edullisesti ja vaivattomasti!

Ajankohtaisessa, jatkuvasti täydentyvässä koulutuskalenterissa olevien, yksittäisten webinaarikoulutusten lisäksi tarjoamme uutena palveluna Webinaarikorttia, jolla saat huomattavat edut itsellesi ja tiimillesi. Lue lisää, kuinka hyödyt ryhmäalennuksista Webinaarikortilla: https://webakatemia.fi/webinaarikortti/

Jatkuvaa kehittämistä ja hyvää yhteistyötä

Olemme saaneet Menestyjä-sertifikaatit viitenä peräkkäisenä vuotena ja iso kiitos siitä kuuluu teille, arvoisat asiakkaamme,  yhteistyökumppanit ja tietenkin oma loistava tiimimme. Jatketaan hyvää työtä osaamisen kehittämisen mielenkiintoisella ja merkittävällä näköalapaikalla. Olen avoin hyvälle kehittämiselle nykyisen toimivan liiketoimintaprosessin rinnalle. On tulossa erittäin mielenkiintoinen ja tärkeä syksy.

Osaaminen ja yhdessätekeminen on meidän valttimme ja ilomme. Suuret kiitokset! Tavataan langoilla!

Erja Laurila, liiketoimintajohtaja, koulutustuottaja, Co-Founder

WebAkatemia tiimeineen

Tutustu syksyn ohjelmistoon tästä: webakatemia.fi/koulutuskalenteri/