Adoben alkeet: Photoshop, Illustrator ja InDesign

147.00 +alv 24%

Kuvaus

Hyvien kuvien löytäminen ja tekeminen markkinointikäyttöön voi olla haastavaa, mutta mainostoimiston käyttäminen yksinkertaisen kuvan tekemiseen taas liian arvokasta. Webinaarissa päivittäisessä työssä eteen tulevien tilanteiden ohjattu tai itsenäinen ratkominen opastaa parhaiten ohjelmien sujuvaan käyttöön.


Kenelle

Webinaari on tarkoitettu markkinointiviestinnän parissa työskenteleville henkilöille ja kaikille, jotka haluavat oppia kuvankäsittelyn perusteet. Tavoitteena on oppia Adoben tuoteperheen keskeisten työkalujen (Illustrator, InDesign ja Photoshop) käyttö sekä niiden soveltuvuus erilaisiin töihin.

Osallistumiseen ei vaadita aikaisempaa kuvankäsittelykokemusta, normaali tietokoneen käyttötaito riittää.


Kouluttaja

Kouluttajana toimii Tuomas Välimaa, hän on koulutukseltaan teollinen muotoilija, mutta tehnyt uran mainostoimistossa Art Directorina. Hän on ollut luomassa monia suomalaisia brändejä ja niiden arjen markkinointiviestinnän linjoja. Tuomas on käyttänyt Adoben kuvankäsittelyohjelmistoja jo yli 15 vuotta niin kuvien kuin videoiden tuotannossa. Esiintymiskokemusta Tuomakselle on kertynyt useiden vuosien ajan Suomessa ja ulkomailla kahden yhtyeen (Ember Falls ja Everwave) solistina.


Sisältö

  • Terminologiaan tutustuminen, kuvankäsittelyn peruskäsitteet. Pikseli, resoluutio, vektori jne.
  • Mistä kuvia saa? Kuvapankit, kuvien käyttöoikeudet ja laatuvaatimukset
  • Kuvien käyttö eri kohteissa. Vaatimukset verkkosivuille, someen ja painoon.
  • Ohjelmien eritysominaisuudet ja keskeisimmät käyttötilanteet

Perusasioiden jälkeen siirrytään käytännönläheisten esimerkkien ja harjoitusten pariin. Päivittäisessä työssä eteen tulevien tilanteiden ohjattu tai itsenäinen ratkominen opastaa parhaiten ohjelman sujuvaan käyttöön. Koulutuksessa opetellaan muun muassa:

  • Muuttamaan kuvan kokoa ja resoluutiota
  • Korjailemaan kuvien sävy- ja värimaailmaa
  • Syväämään kuvia eli poistamaan tausta
  • Yhdistelemään kuvia ja tekstejä bannereiksi tai somekuviksi

HUOM. Tee tämä!

Creative Cloud eli Adoben eri tuotteiden kokoelman maksuttoman kokeiluversion kurssia varten voit ladata täältä: https://www.adobe.com/fi/products/photoshop.html#mini-plans-web-cta-photoshop-card

Otathan huomioon, että kokeiluversion käyttöoikeus on vain 7 päivää, eli älä asenna sitä koneellesi liian aikaisin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.