Digitaalisen ajan työtavat – aivoystävällisen ja tuloksellisen työpäivän rakentaminen

147.00 +alv 24%

Kuvaus

Haluatko parantaa työtehoasi?

Webinaarissa käydään läpi aivotutkimuksen näkökulmasta suositeltavia työtapoja ja osallistujat saavat vinkkejä tuloksellisempaan työskentelyyn.

Työelämää vaivaa jatkuva kiire ja keskeytykset. Olemme totuttaneet aivomme keskeytyksiin ja häiriöihin eli keskittymättömyydestä on tullut tapa. On kuitenkin tutkittu, että keskittynyt työskentely on aivojen kannalta tärkeää. Todellinen tehokkuus työssä syntyy muusta kuin jatkuvasta suorittamisesta tai pitkän tehtävälistan purkamisesta.

Käymme läpi työn todelliseen tehokkuuteen vaikuttavia tekijöitä, erilaisia tapoja rytmittää työtä ja pohtia omia työtapoja siitä näkökulmasta, että työpäivän jälkeen olisi vielä energiaa mielekkääseen vapaa-aikaan. 


Kenelle: 

Koulutus sopii tietotyöläisille ja asiantuntijoille, joiden työpäivä kuluu pääasiassa tietokoneella erilaisia tehtäviä hoitaen ja erilaisten digitaalisten välineiden kautta yhteistyötä muiden kanssa tehden.


Hyödyt:

 • Tilaisuuden pysähtyä pohtimaan omaa työtä ja työtapoja aivojen näkökulmasta
 • Ideoita ja vinkkejä aivoystävällisempien työtapojen omaksumiseen ja kehittämiseen
 • Vinkkejä parempaan yhteistyöhön ja viestintään digitaalisten välineiden kautta
 • Vinkkejä ja työkaluja oman työn hallintaan ja aikatauluttamiseen

Kouluttaja

 Ulla Vilkman on modernin työelämän kehittäjä, kokenut työyhteisövalmentaja sekä hajautetun työn ja etäjohtamisen asiantuntija. Ulla on kouluttanut työyhteisöjä vuodesta 2011 keskittyen viime vuodet erityisesti erilaisiin esimieskoulutuksiin. Hän sparraa johtoryhmille ja esimiehille osaamista johtamiseen, tiimeille toimintatapojen kehittämistä yhteistyön parantamiseksi sekä yksilöille tulevaisuuden työelämätaitoja. Hän toimii myös Timanttia Consulting Oy:n toimitusjohtajana. Ullalta on ilmestynyt julkaisut Etäjohtaminen – tulosta joustavalla työllä (Talentum 2016) sekä Hyvän johtamisen työkalupakki (Ideapakka 2017).

Kouluttajana Ulla on selkeä ja käytännönläheinen. Koulutuksissa yhdistyy teoria, oikean elämän esimerkit sekä asioiden pohtiminen osallistujien oman tilanteen kautta.


Sisältö:

Työssä onnistumisen lähtökohdat

 • Omien tavoitteiden selkiyttäminen
 • Priorisointi ja ennakointi

Hallinnan tunteen lisääminen työssä

 • Keskittyneen työskentelyn merkitys
 • Vinkkejä ajanhallintaan

Energian hallinta – voimavaroista huolehtiminen

 • Digitaalinen työympäristö – hyvä renki, mutta huono isäntä
 • Millainen on hyvä työpäivä aivojen näkökulmasta?

2 arviota tuotteelle Digitaalisen ajan työtavat – aivoystävällisen ja tuloksellisen työpäivän rakentaminen

 1. Sisältö oli erittäin osuva ja todella tarpeeseen. Olen työskennellyt etänä viimeiset 3 kk, ja työtavat alkaneet hieman levitä käsiin. Tämä oli oikein hyvä kimmoke aloittaa ryhtiliike ja tarkastella uudelleen omaa työtä kokonaisvaltaisesti.
  Mahdollisuus ryhmätehtäviin olisi hyvä, toki koulutus silloin olisi pidempikestoinen.

 2. Kattava, selkeä ja hyviä vinkkejä sisältävä materiaali. Kiva ja helppo seurata.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.