Tulevaisuuden tapahtuma on tilaisuus vol. 3

147.00 +alv 24%

Kuvaus

Uutta! Mitä tapahtumajärjestäjän tulee osata muuttuneessa maailmassa? 

Olemme harjoitelleet jo yli vuoden, joten nyt on aika pysähtyä onnistuneen etätapahtuman äärelle. Osallistu ajankohtaiseen tapahtuma-alan webinaariin, jossa tarjotaan edelleen jäsentyneitä ajatuksia, ideoita ja vinkkejä etätapahtuman järjestämiseen.

Saat kuvan siitä, millainen on onnistunut etätapahtuma järjestäjän ja toisaalta osallistujan kannalta. Miten onnistumisen mittaaminen eroaa fyysisessä ja verkkotapahtumassa – vai eroavatko ne laisinkaan?

Mitkä asiat ovat onnistumisen esteitä etätapahtumalle? Miten selättää nämä onnistumisen esteet.  Lisäksi luvassa on onnistuneen etätapahtuman resepti koko tapahtuman elinkaarelle. Webinaarissa saat käsityksen, millaisia onnistuneita etätapahtumia kannattaa järjestää.

Tule mukaan tähän järjestyksessä kolmanteen Tulevaisuuden tapahtuma on tilaisuus – webinaarikoulutukseen, oppimaan etätapahtumien saloja – sillä tulevaisuudessakin tapahtuma on tilaisuus!


Kenelle

 • Kaikille tapahtumajärjestäjille, toimit sitten inhouse-tapahtumajärjestäjänä tai toimistossa.
 • Jokaiselle tapahtumatuottajalle ja -suunnittelijalle.
 • Myös kaikille heille, jotka työskentelevät tapahtumien parissa, markkinointi- tai markkinointiviestinnän tehtävissä, esim. markkinointipäälliköt ja -assistentit.
 • Kun pohdit sitä, miten käy tulevaisuuden tapahtumien tai koko tapahtuma-alan.
 • Jokaiselle, joka on osallistunut jo Tulevaisuuden tapahtuma on tilaisuus – webinaarisarjan ensimmäisiin osiin, sillä tämä on jatkoa edellisille.

Hyödyt  

 • Webinaari antaa osallistujille käsityksen siitä, millainen on onnistunut etätapahtuma järjestäjän kannalta sekä toisaalta osallistujan kannalta.
 • Osallistujalle avautuu kuva etätapahtumien onnistumisen esteistä ja miten ne selätetään.
 • Webinaari antaa osallistujalle ideoita onnistuneen etätapahtumien järjestämiseen.
 • Osallistuja saa onnistuneen etätapahtuman reseptin – omien etätapahtumien kehittämiseen.
 • Saat käsityksen siitä, millaisia etätapahtumia kannattaa tulevaisuudessa järjestää.
 • Saat käsityksen siitäkin, millaisiin asioihin tulisi kiinnittää huomio etätapahtuman suunnittelussa.
 • Webinaarin jälkeen tunnistat osaamisesi etätapahtumien järjestämisessä ja tiedät mitä voisi opiskella lisää.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Helena Wallo, joka on valittu tapahtuma-alan sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon 2019. Hän on toiminut tapahtuma-alan kouluttajana, konsulttina ja bloggaajana vuodesta 2007 alkaen. Helena on järjestänyt ensimmäiset yritystapahtumat 90-luvun alussa. Hänen kirjoittamansa kirja Tapahtuma on tilaisuus on edelleen yksi lainatuimmista kirjoista tapahtuma-alalla.

Hän on toiminut suomalaisen Evento Awards tapahtuma-alan kilpailun tuomaristossa alusta saakka. Lisäksi tuomarointi ja alan näkymät ovat tuttuja muista tapahtuma-alan kilpailuista kuten Mesoaja, Baltic for Events ja Eventex. Hän on toiminut MPI Finlandin hallituksessa, SJTM ry:ssä sekä Tapaseurassa.

Helena on seurannut koronaviruksen vaikutuksia alalle tiiviisti. Postaukset löytyvät tapahtumatohtorin Instagramista sekä Facebookista. Ei siis liene ihme, että Helenan intohimo on tapahtumat.


Ohjelma

Millainen on onnistunut etätapahtuma?

 • Lähes jokaisella on jokin kokemus etätapahtumasta ja paljon on mielipiteitä puolesta ja vastaan. Joka tapauksessa etätapahtumat ovat jääneet osaksi tapahtumatarjontaa. On hyvä miettiä millainen etätapahtuma on järjestäjälleen onnistunut ja toisaalta pysähtyä osallistujan rooliin ja miettiä – millainen etätapahtuma on mieluisa kokemus. Montako onnistunutta kokemusta etätapahtumista sinulla on?
 • Tässä osassa asetetaan tapahtumat myös laatuvaakaan ja mietitään, onko vaaka eri asennossa fyysisessä- ja verkkotilaisuudessa. Mitkä asiat painavat tapahtuman onnistumisen kokemuksessa.

Onnistumisen esteitä

 • Meistä jokainen haluaisi järjestää onnistuneen etätapahtuman, mutta onko se niin haasteellista? Vinkkejä, ideoita ja listoja on mistä ammentaa – ja silti etätapahtumat muistuttavat toisiaan, eikä onnistuminen ole läheskään aina taattu.
 • Tässä osassa käydään läpi onnistumisen estelista läpi ja annetaan eväät niiden poistamiseen.

Onnistuneen etätapahtuman resepti

 • Kyllä vaan – tapahtumatohtori on luvannut antaa oman reseptinsä onnistuneen etätapahtuman luomiseen.
 • Kyse on asioista, jotka on huomioitava etätapahtuman suunnitelmassa ja toteutuksessa.
 • Resepti kattaa toimenpiteet koko tapahtuman elinkaarelle – ennen – aikana ja jälkeen tapahtuman.

Webinaarissa oivallat sen, että tapahtuma on tilaisuus tulevaisuudessakin. On asioita, joista kannattaa pitää kiinni ja sitten niitä asioita, joita kannattaa opiskella lisää onnistuakseen tapahtumien järjestämisessä. Jokainen tapahtuma on tilaisuus tulevaisuudessakin!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.