WordPress-käytön pikakurssi – opi perusteet 90 minuutissa!

147.00 +alv 24%

Kuvaus

WordPress on maailman suosituin avoimeen lähdekoodin perustuva sisällönhallintajärjestelmä, joka toimii useiden verkkosivujen pohjana aina kansainvälisistä suuryhtiöistä pienempiin organisaatioihin. Opettelemalla ja sisäistämällä WordPressin perusteet ja käytön pääset pitkälle nykyaikaisten verkkosivujen sisältöjen luonnissa ja hallinnassa.


Kenelle

Webinaari on tarkoitettu henkilöille, joilla on WordPress käytössä ja jotka haluavat oppia käyttämään järjestelmää paremmin ja tehokkaammin. Webinaarissa käydään läpi WordPressin hallintaa hyvin käytännönläheisesti.


Hyöty

Webinaarissa opit WordPress-järjestelmän perusteet ja tutustumme ohjelmiston ominaisuuksiin, työkaluihin ja sisältöjen hallintaan. Webinaarin jälkeen osaat luoda sisältöjä WordPress-järjestelmällä, sekä tiedät miten käytetyimmät toiminnallisuudet toimivat. Webinaarissa puhumme myös lisäosien, vimpaimien ja teemojen käytöstä sekä lyhyesti hakukoneoptimoinnista ja tietoturvasta.


Kouluttaja

Webinaarin pitää digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, Grapevinen kehitysjohtaja Jussi Saunamäki, joka on rakentanut WordPress-sivustoja eri kokoisille yrityksille vuodesta 2010.

Jussilla on kokemusta eri kokoisten WordPress-toteutusten lisäksi myös laajoista verkkosivu-uudistuksista, joissa hän on toiminut mm. vaatimusmäärittelijänä, asiakaskokemuksen kehittäjänä ja koko uudistuksen projektipäällikkönä. Jussia on kiitelty monipuolisena ja käytännönläheisenä digimarkkinoinnin ja –liiketoiminnan kouluttajana.


Sisältö

  • WordPress lyhyesti
  • WordPressin käyttö tietoturvallisesti
  • Ohjauspaneeli
  • Asetukset ja työkalut
  • Lisäosat ja teemat
  • Sisällön tuottaminen ja julkaisu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.