YouTube yrityksille – opi tekemään tuloksellista videomarkkinointia

147.00 +alv 24%

Kuvaus

Videoiden suosio osana yritysten markkinointia vain kasvaa. Videot jäävät tutkitusti ihmisten mieleen, ihmiset viettävät videoiden parissa aikaa ja syntyypä videoilla nykyään ihan todistetusti myös kauppaa. Nyt on korkea aika ottaa videot ja YouTube osaksi markkinointipalettia!


Kenelle

Tämä webinaari on sinulle, joka haluat ottaa YouTuben ja videot osaksi yrityksesi markkinointia ja viestintää.


Hyöty

Webinaarissa opit perusteet videoiden hyödyntämiseen yrityksesi markkinoinnissa ja viestinnässä. Käymme läpi käytännön asioita, työkaluja sekä konkreettisia vinkkejä tekemiseen. Saat neuvoja YouTube-kanavayhteisön rakentamiseen ja tutustumme vaikuttajamarkkinoinnin perusteisiin. Webinaarissa ei harjoitella videoiden kuvaamista käytännössä, mutta saat rahanarvoisia vinkkejä videotuotantoon.


Kouluttaja

Webinaarin pitää digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ja Grapevinen osakas Jussi Saunamäki. Jussin asiantuntemuksessa yhdistyy vahva asiakaslähtöinen suunnitteluosaaminen, laaja teknologiatuntemus sekä kattava käytännön kokemus markkinointiviestinnästä. Jussi on kouluttanut ja konsultoinut vuosien saatossa erikokoisia yrityksiä muun muassa dataohjatusta sisältömarkkinoinnista, markkinoinnin mittaamisesta, liiketoimintalähtöisistä verkkosivuista ja hakukoneoptimoinnista. Jussia on kiitelty monipuolisena ja käytännönläheisenä digimarkkinoinnin ja –liiketoiminnan kouluttajana.


Sisältö

Videot toimivat (aiheen esittely)

Sisällöntuotanto ja suunnitelmat

  • Miten rakennat yhteisön?
  • Vuosikalenterin hyödyntäminen
  • Käsikirjoitukset ja storyboardit
  • Minkälaista videosisältöä kannattaa tehdä?

YouTube-yrityskanavan perusteet

  • Kanavan optimointi
  • Muut videokanavat lyhyesti

Videoiden hakukoneoptimointi

Vaikuttajamarkkinointi

Analytiikka osaksi suunnittelua

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.