Johtajan puhetilanteet 2024

147.00 +alv 24%

Kuvaus

Johda puheella – johtajan puhetilanteet haltuun

Puhumisen ja esiintymisen taidot ovat tulleet johtajille yhä tärkeämmiksi. Johtaja kohtaa työssään vaihtelevan joukon esiintymistilanteita, joista hänen odotetaan suoriutuvan kiitettävästi. Johtajan osaamista myös arvioidaan yhä useammin kyvyllä tehdä vaikutus ja vakuuttaa kuulijansa.

Tässä webinaarissa käsitellään johtajan keskeisiä puhetilanteita ja annetaan niihin konkreettisia ohjeita ja vinkkejä. Lisäksi puheella vaikuttamista ja johtamispuhetta käsitellään laajemminkin. Koulutus tarjoaa osallistujille hyvän työvälineistön, joilla puhetilanteisiin on aiempaa helpommin valmistautua ja esiintymisestä tulee vaikuttavampaa.

Vaikuttava puhetaito avaa väyliä menestyksekkääseen johtamiseen. Yleisön vakuuttaminen omasta visiosta, kuulijoiden sitouttaminen strategiaan, työyhteisön innostaminen yhteiseen projektiin, ikimuistoinen juhlapuhe, koskettavat sanat eläköityville. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä tilanteista, joissa johtajan onnistuminen riippuu hänen esiintymistaidoistaan. Tämä webinaari antaa keinoja loistaa näissä ja muissa puhetilanteissa.


Kenelle

Webinaari sopii organisaatioiden eri tasoilla oleville johtajille, jotka kohtaavat työssään vaikuttamiseen tähtääviä puhetilanteita. Webinaari sopii myös johtamista tukeville viestinnän asiantuntijoille, jotka suunnittelevat johtajien puheita ja esiintymisiä.


Kouluttaja

Antti Mustakallio on puhetaidon kouluttaja, palkittu puheenkirjoittaja ja median käyttämä kommentaattori. Vuodesta 2012 lähtien Antti on kouluttanut asiantuntijoita ja johtajia lukuisissa organisaatioissa esiintymään vaikuttavammin ja vakuuttavammin. Lisäksi johtajat käyttävät häntä puheenkirjoittajana, joita taitoja hän myös kouluttaa valtionhallinnossa.

Tiiminsä kanssa Antti järjestää vuosittain Suomen suurinta vaikuttamisviestinnän tapahtumaa Retoriikan kesäkoulua. Tammikuussa 2021 Alma Talent julkaisi Antin ja Unna Lehtipuun kirjoittaman kirjan Elämäsi paras puhe.

Kouluttajana Antti saa toistuvasti kiitosta syvälle pureutuvasta asiantuntemuksesta ja innostavasta koulutustyylistä.


Ohjelma

Mitä johtajan puheelta edellytetään

Kaiken vaikuttamisen perusta

Johtajan puhetilanteet

  • Inspiroiva ja innostava johtamispuhe
  • Suuntaa näyttävä strategiapuhe
  • Uuden tiedon julkistaminen
  • Mieleen jäävä esitelmä
  • Seminaarin avaussanat
  • Juhlapuheet
  • Kriisipuhe
  • Päätössanat

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.