Johtamisen 5 porrasta – Johtajan tärkeimmät tehtävät ja taidot

147.00 +alv 24%

Kuvaus

Haluatko olla vaikutusvoimainen, arvostettu ja menestyvä johtaja?

Johtaminen ei ole vain titteliä tai käskyvaltaa, vaikka kovin usein nuo ovat juuri niitä, mitkä näkyvät ja kuuluvat. Useimmat, jotka saavat johtamistyöpaikan, jäävät asemansa vangeiksi sille tasolle mistä aloittivatkin. Sinulle on tarjolla kasvumielentilan tarjoamaa kehitystä läpi tasojen ja lasikattojen, aina parhaimmaksi esimieheksi ikinä. Kaikki ilman, että auktoriteetti ja tai arvovalta mitenkään kärsisi, päin vastoin.

Kun ihmiset valitsevat työpaikkaa, ollaan erittäin kiinnostuneita kuulemaan tavoista, miten ihmisiä siellä johdetaan ja millä tavalla siellä saadaan tuloksia aikaiseksi. Ne työpaikat, joista hyvän johtajuuden tarinoita kerrotaan, kiinnostaa ihmisiä aina eniten. Työilmapiirin ja menestyksen kipparina olet aina sinä, johtaja. Esimiehen rooli on keskeinen, jotta saat ihmisistä parhaan esille ja luotua sellaisen osallistuvan ja avoimen, kiva tulla töihin fiiliksen työympäristön.

Työympäristömme on markkinakilpailun edessä muuttunut viimeisten vuosikymmenen aikana hurjasti ja tahti vain kiihtyy. Loistaakseen nykyisessä äkisti muuttuvassa maailmassa, johtajien on oltava ketteriä ja sopeutumiskykyisiä. On siis opittava muuttumaan, jo ennen kuin joku siihen pakottaa. Nyt opitaan ne olennaiset muutokset, joihin johtajan on suostuttava, jotta sinä voit jouduttaa kasvuasi nousemalla johtajuudessasi seuraavalle tasolle.

Nyt sinun on mahdollista omaksua tarvittavat muutostavat ja toteuttaa niitä käytännössä. Pysyä markkinoilla muutoksen eturintamassa, keskittymällä nopeuden lisäksi ajoitukseen ja innovatiivisuuteen, sekä suostumalla muutoksiin jo siinä vaiheessa, kun ne eivät vielä ole välttämättömiä.

Tässä webinaarissa oivallat, mitä johtajuuden maailma tarjoilee parhaimmillaan. Opit, mitä modernin esimiehen tulee tietää ja treenata, jotta sinusta tulee vaikutusvoimainen, arvostettu ja menestyvä johtaja. Se, jota kaivataan, kun poistut paikalta.


Kenelle 

Johtajille, esimiehille, tiiminvetäjille ja sellaisiksi haluaville tai pian tuleville. Kaikille tuottavan työilmapiirin muodostukseen uusia ajatuksia kaipaaville, joille nykyinen meininki aiheuttaa pohdintaa, tai ei vaan ole parasta mihin pystyttäisiin.

Sinä, joka haluat tutustua palkittuun moderniin johtajuuteen, nyt siihen on koulutus. 


Hyödyt

Tämän webinaarin tarkoituksena on antaa näkemys moderniin johtajuuteen. Saat tiiviissä paketissa ideoita ja vinkkejä sekä konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja oman henkilökohtaisen johtajuuden vahvistamiseen sekä oikeiden työskentelytapojen omaksumiseen ja monistamiseen. 


Kouluttaja

Kouluttajana toimii valmentaja, toimitusjohtaja Antti Nevalainen, Valmento Oy.

Antilla on jo 25 vuoden kokemus palveluliiketoiminnasta ja hän on valmentanut ihmisiä menestymään omassa myynti- ja johtamistyössään toistakymmentä vuotta. Taustalla on käytännön menestyksekästä kulttuurin luomista vuosikymmenien varrelta.

Kiitetty kouluttaja ja Menestyvä johtaja -kilpailussakin palkittu Antti kertoo:

Kehittämälläni konseptilla  olen saanut aikaiseksi upeita tuloksia taloudellisesti, kulttuurillisesti ja sosiaalisen pääoman muodossa. 


Ohjelma

  • Mitä on johtaminen tänään?
  • Johtajuuden 5 porrasta.
  • Johtajan tärkeimmät tehtävät ja taidot.
  • Miksi on kasvumielentila?
  • Modernin johtajan hyvän kommunikaation kaava.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.