Näin vältät burnoutin johtajana: varhaisen välittämisen malli

147.00 +alv 24%

Kuvaus

Ennakoi ja toimi ennen uupumista – ratkaisuja parempaan jaksamiseen

Pikainen siirtyminen etätyöhön ja nopeasti muuttuvien tavoitteiden saavuttamisen pakko on tehnyt tästä ajasta poikkeuksellista johtamisen kannalta. Maailmaa ravistelee pandemia ja sen tuomat epävarmuudet. Vaikutukset näkyvät henkilökohtaisessa hyvinvoinnissa ja työyhteisön tuottavuudessa. Eläkevakuutusyhtiöiden työkyvyttömyys- ja masennustilastojen mukaan työuupumusta on nyt paljon, ja se voi olla monilla pysyvää.

Burnout on määritelty oireyhtymäksi, jossa työpaikan stressi on muuttunut krooniseksi hallitsemattomuuden tunteen tilaksi. Loppuun palamisen käsite on siis täysin totta. Hyvä uutinen on, että samassa määritelmässä on myös viitattu työuupumuksen hallitsemiseen. Koulutuksen avulla opit löytämään tilanteissa uupumuksen perimmäiset syyt, ja opit työstämään oikeita asioita.

Jokaisen on johdettava vähintään itseään. Esihenkilönä sinulla on tiimi johdettavanasi. Yhtälössä on ehkä mukana myös burnoutin partaalla keikkuva oma pomosi. Ei ihme, jos oma jaksamisesi on välillä koetuksella. Tilanne aiheuttaa todennäköisesti tulosten huononemista, ja on vaikeaa toimia pomona, joka olisi vähemmän käskevä. Tällainen turbulenssi aiheuttaa helposti paljon stressiä.

Poikkeusaika on viemässä ihmisiä yhä kauemmas toisistaan. Trendinä on, että yritetään keksiä keinoja osallistaa erilleen hajotetut ihmiset takaisin työkavereiksi, vuorovaikutukseen. Samaan aikaan, kun itselläsi on tilanne päällä, sinun tulisi pitää vielä huolta kaikkien muidenkin jaksamisesta. Olla kaaoksen keskellä eläville työkavereille empaattinen ja ymmärtäväinen. Jokaiselta vaaditaan ennätyksellisen paljon joustoa ja ketteryyttä.

Näin vältät burnoutin johtajana: varhaisen välittämisen malli -koulutuksessa saat ratkaisuja työstressin aiheuttajiin. Saat konkreettisia työkaluja työuupumuksen ehkäisemiseen ja hoitoon. Saat keinoja oikeanlaisten työskentelytapojen omaksumiseen ja monistamiseen.


Kenelle
Esimiehille, tiiminvetäjille, johtajille ja sellaisiksi haluaville tai pian tuleville.
Kaikille vastuussa oleville, uusia ajatuksia kaipaaville, jotka haluavat parannusta nykytilanteeseen.


Hyödyt
Näin vältät burnoutin johtajana: varhaisen välittämisen malli -webinaarissa opit:
– mitkä asiat työyhteisössä johtavat yksilön burnoutiin
– miten väsähtäminen ilmenee – itsessä ja muissa
– kuinka omaa ja muidenkin stressiä voi ennaltaehkäistä
– miten tulee toimia väsähtäneen tai uupuneen kanssa
– miten huolenpidon ilmapiiristä voi tulla pysyvää
– kuinka saat ihmiset mukaan rakentamaan jaksamista tukevaa huolenpitokulttuuria


Kouluttaja

Kouluttajana toimii valmentaja, toimitusjohtaja Antti Nevalainen, Valmento Oy.

Antilla on jo 25 vuoden kokemus palveluliiketoiminnasta ja hän on valmentanut ihmisiä menestymään omassa myynti- ja johtamistyössään toistakymmentä vuotta. Taustalla on käytännön menestyksekästä kulttuurin luomista vuosikymmenien varrelta.

Kiitetty kouluttaja ja Menestyvä johtaja -kilpailussakin palkittu Antti kertoo:

Kehittämälläni konseptilla olen saanut aikaiseksi upeita tuloksia taloudellisesti, kulttuurillisesti ja sosiaalisen pääoman muodossa.


Ohjelma

– Mitä on loppuun palaminen ja mitä se ei ole.
– 6 tärkeintä syytä, miksi ihmiset palavat loppuun.
– Miten hoivata väsähtänyttä pomoasi.
– Miten hoivata väsähtänyttä itseäsi.
– Miten työyhteisössä luodaan ennakoivan välittämisen kulttuuria.
– Ratkaisevat tekijät tulevissa muutoksissa onnistumiselle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.